Zwarte vogel

Niels Roelen

€ 22,99
Inclusief btw
Roelen, Niels, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

â??Ik ken niemand die zich zo op het schrijven heeft gestort als Niels Roelen. Zijn onstuimige hartstocht is indrukwekkend.â?? â?? Arnon Grunberg

De jaren als officier in opleiding en het snoeihard trainen als enige leden van de roeivereniging van de Koninklijke Militaire Academie hebben een hechte vriendschap gesmeed tussen Immo en Olav. Een broederband die onverwoestbaar lijkt, ook als Immo na het voltooien van hun opleiding uitgezonden wordt naar het grimmige oorlogsgebied in Kosovo terwijl Olav voor een VN-missie naar het vakantie-eiland Cyprus vertrekt.
Als Immo en Olav weer terug zijn in Nederland lijkt er niks veranderd, de vriendschapsband is nog even hecht. Ook als Immo voor het eerst achter de tralies belandt en Olav hem in de gevangenis bezoekt, is er geen twijfel. Dit is zijn maat. Maar na een aantal nieuwe gewelddadige incidenten en gedwongen opnames in psychiatrische instellingen worstelt Olav met zijn loyaliteit. Immoâ??s psychoses en de strafrechtelijke misdragingen stellen hun vriendschap op de proef. Hoelang kun je terugvallen op een gedeeld verleden als het heden zo ver uiteenloopt?
Niels Roelen was majoor in het Nederlandse leger en werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over zijn ervaringen in Afghanistan schreef hij de bestsellers Soldaat in Uruzgan en Leven na Uruzgan. Na zijn milita
PX9789021423746

Productspecificaties

Auteur
(7)
Niels Roelen  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Moderne en hedendaagse fictie,   Oorlog, gevecht en leger fictie  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
17/06/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 136mm, 20mm
Pagina's
(8)
288
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product