Maanlicht van een andere planeet

Herman Brusselmans

€ 19,99
€ 18,79 € 1,20 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Louis Tinner, de held uit de voorgaande romans De man die werk vond, Nog drie keer slapen en ik word wakker en Trager dan de snelheid, is thans een flinke zestiger. Hij heeft een leeg leven, dat hij vult. Hij eet iets, hij drinkt wat, hij rookt sigaretten, hij heeft gedachten, en loopt op straat. Zâ??n vrienden gedoogt hij, voor zover Tinner ooit aanvaardt dat vriendschap bestaat. Hij koopt een nieuwe broek, leert de dienster in een café beter kennen, wordt gespot door een zestienjarig meisje, heeft een aanvaring met een Spaanse vrouw en een glazenwasser, en oordeelt dat hij gerust een derderangswreker kan zijn die de slechtheid op aarde op een sloffende manier ongedaan zou willen maken, zolang dat niet al te veel moeite kost. Hij trakteert zâ??n beperkte buitenwereld op een tochtje naar de kermis, en dan gebeuren er een paar dingen die Tinner opnieuw tot een ongebonden held van zâ??n eigen tijd en ruimte maken.
Herman Brusselmans (1957) publiceerde reeds meer dan tachtig romans. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.
Over Vertrouw mij, ik kom uit de veehandel: â??De realiteit zet het in de nieuwe Brusselmans weer op een stevig derailleren, maar er valt ook voor liefhebbers van meer conventionele literaire schoonheid lekkers te rapen. (...) Brusselmans blijft een stilist pur sang.â?? DE MORGEN
Over De fouten: â??Een levende legende.â?? Ã?ZCAN AKYOL, DE VOLKSKRANT
Over Hij schreef te weinig boeken: â??In Hij schreef te weinig boeken doet Herman Brusselmans alles wat Herman Brusselmans tot Herman Brusselmans maakt: ontregelen, ontwrichten, debunken en méér.â?? JEROEN VULLINGS, VRIJ NEDERLAND
PX9789044647563

Productspecificaties

Auteur
(7)
Herman Brusselmans  
Reeks
(12)
De man die werk vond  
Volgnummer
(24)
4
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair  
Fonds
(28)
Prometheus  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
09/02/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
201mm, 125mm, 18mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product