Kraaien in het paradijs

Ellen de Bruin

€ 21,99
€ 20,67 € 1,32 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Vroeger kwamen de toeristen, die zichzelf liever reizigers noemden, massaal naar het eiland. Op zoek naar spiritualiteit, strand en jungle, lokale sensuele massages en chocopasta. Maar dat is al meer dan vijftien jaar geleden. Toen bestond het internet zelfs nog. Toeristen zijn er nu niet meer. Ook steeds meer dieren- en plantensoorten zijn verdwenen. Lipa woont er nog wel, belaagd door de dorpsgek, en ze kan niet weg. Als er een vreemdeling verschijnt, ontwikkelt ze een sprankje hoop. Hij moet wel heel rijk zijn om nog te kunnen reizen. Maar wil hij haar meenemen naar een veilige plek? En wat is er precies gebeurd met die machtige man die vijftien jaar geleden op het eiland was? En met de ontdekking in de jungle, en het vermoorde meisje? Kraaien in het paradijs is een toekomstsprookje, maar ook een nachtmerrie van deze tijd. Een bedrieglijk lichtvoetige, ingenieus geconstrueerde roman over eenzaamheid, machtsmisbruik, klimaatverandering en afbrokkelende beschaving.

Ellen de Bruin is redacteur bij NRC Handelsblad. Met Onder het ijs, haar â??ambitieuze, onderzoekende en warmbloedige roman over menselijke drijfveren en dwaalwegenâ??, won zij de Anton Wachterprijs 2018 voor het beste literaire debuut.

Over Onder het ijs:
â??In Onder het ijs beschrijft Ellen de Bruin de ontluistering ironisch en indringend, de ontluistering van de wetenschap, liefde en katten, en ze weet je daarna ook nog met die ontluistering te verzoenen. Veel meer hoeft literatuur niet te doen.â??
Arnon Grunberg
â??Verliefdheid, rouw en microbiologie: een combinatie die verrassend goed werkt!â??
Paulien Cornelisse
â??Wat een fijn boek!â??
Ionica Smeets
PX9789044647600

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ellen de Bruin  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair  
Fonds
(28)
Prometheus  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
09/10/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
201mm, 125mm, 23mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product