After We Collided

Anna Todd

€ 12,99
Inclusief btw
Filmeditie, Todd, Anna, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Na het grote succes van After, nu ook After 2: Je kan niet leven zonder hem in filmeditie.

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezenâ?¦ behalve Tessa.

Na het bewogen begin van hun relatie ging het eindelijk goed tussen Tessa en Hardin. Ze wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als ze hoort dat hun liefde destijds begon als een weddenschap, slaat dat in als een bom.

Hoewel Hardin altijd speciaal zal blijven, begint Tessa te twijfelen of  hij wel de diepzinnige, aandachtige jongen is op wie ze ondanks zijn boze buitenkant verliefd werd. Misschien kent ze hem eigenlijk helemaal niet? Tessa zou willen dat ze hem gewoon kon loslaten. Maar zo simpel is het niet. Niet met de herinnering aan hun nachten samen. Zijn verzengende aanrakingen. Zijn hongerige kussen.

Toch weet Tessa niet zeker of ze nog een gebroken belofte aankan. Ze heeft zo veel voor hem aan de kant gezet: school, vrienden, haar moeder, een relatie met een jongen die écht van haar hield en nu misschien ook wel de mogelijkheid op een glansrijke carrière. Ze moet verder met haar leven.

Hardin beseft maar al te goed dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij wil voor Tessa vechten, en voor hun liefde. Maar kan hij wel echt veranderen?


In de pers
â??Fifty Shades of Grey was een bom  in de boekenwereld, nu is er After.â?? Glamour

Anna Todd was altijd een gretige lezer van romantische boeken én een liefhebber van boybands. Doordat ze deze twee passies in de After-serie kon combineren, kwam voor haar een droom uit. Nu is ze terug met haar nieuwe

PX9789022590508

Productspecificaties

Auteur
(7)
Anna Todd  
Vertaler
(27)
Maren Mostert  
Reeks
(12)
After  
Volgnummer
(24)
2
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Erotische romance,   Hedendaagse romantiek,   Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties,   Verhalend thema: coming of age  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar  
Trefwoorden
(73)
bad boy,   coming-of-age,   drama,   erotiek,   familie,   liefde,   one direction,   roman,   romantiek,   seks,   student,   verenig  
Fonds
(28)
Boekerij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
18/02/2022
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
214mm, 140mm, 51mm
Pagina's
(8)
608
Druk
(30)
23
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product