Het meesterwerk

Francine Rivers

€ 17,50
Inclusief btw
roman, Rivers, Francine, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

'Het meesterwerk' van Francine Rivers speelt zich af in de Amerikaanse kunstwereld. De succesvolle schilder Roman Valesco lijkt alles te hebben: rijkdom, vrouwen, roem. Alleen zijn assistente Grace Moore, die tegen haar zin voor hem werkt, weet hoe weinig hij eigenlijk heeft. Romans verleden achtervolgt hem en echoot door de hallen en kamers van zijn lege villa. Maar Grace heeft geen idee van de manier waarop Roman in het geheim worstelt met zijn demonen: hij trekt er â??s nachts op uit als The Bird, een beruchte maar nog niet geïdentificeerde graffitiartiest â?? een alter ego dat zijn carrière te gronde zou kunnen richten. Ook Grace kan haar verleden niet achter zich laten. Na een zeer ongelukkig huwelijk heeft ze haar leven omgegooid en zich voorgenomen haar dromen nooit meer te laten stelen door iemand aan wie ze haar hart verliest. Als ze de man leert kennen achter het masker is het alsof hun gebroken verledens langzaam in elkaar schuivenâ?¦ totdat er iets gebeurt dat zo onverwacht is dat het voor altijd hun levens zal bepalen.

Francine Rivers heeft al vele bestsellers op haar naam staan, waaronder Verdwaalde ster, Bevrijdende liefde en de trilogie Het teken van de Leeuw. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Ze woont in Californië met haar ma

PX9789029730334

Productspecificaties

Auteur
(7)
Francine Rivers  
Vertaler
(27)
Roelof Posthuma  
Originele titel
(29)
The masterpiece
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Hedendaagse romantiek,   Romantiek: heilzaam,   Verhalend thema: liefde en relaties  
Thema locatie
(67)
Verenigde Staten van Amerika, VS  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen  
Fonds
(28)
KokBoekencentrum Fictie  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
06/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 140mm, 42mm
Pagina's
(8)
576
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product