Regeneratie

Eva Coolen

€ 19,99
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

'Filmisch, cool, en vol mooie metaforen. Een Amerikaanse roadmovie op papier. Ik hoorde er tijdens het lezen steeds een soundtrack bij die zowel huiveringwekkend als treurig is. Echt goed.' - Inge Schilperoord
Is het mogelijk om te ontsnappen aan waar je vandaan komt?
Twee tienermeisjes leren elkaar tijdens een zinderend hete zomer kennen achter de kassa van een supermarkt. Ze worden al snel onafscheidelijk en vinden elkaar in het verlangen naar een andere wereld dan die waar ze vandaan komen. Tijdens de eindeloze dromerige zomerdagen dient het vertrek zich halsoverkop aan. Met een doos geld en hun geweten op de achterbank slaan ze op de vlucht.
â??Alles wat we in films en op internet hadden gezien was misschien wel belangrijker voor ons geweest dan alles wat ze ons op school hadden geleerd.â??
Regeneratie is een roadnovel over vluchten, over de kloof tussen dromen en de realiteit. De (on)mogelijkheid om te ontsnappen aan waar je vandaan komt. En hoe de kleinste (mis)stap je leven voorgoed van spoor kan laten verwisselen.
Eva Coolen debuteerde in 2019 met Het zeemonster of de zee. Ze groeide op in Lelystad waar ze hele zomervakanties achter de kassa zat en wachtte op het moment dat ze kon ontsnappen.
PX9789493168602

Productspecificaties

Auteur
(7)
Eva Coolen  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Moderne en hedendaagse fictie  
Fonds
(28)
Das Mag Uitgeverij B.V.  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
04/08/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
200mm, 125mm, 38mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product