Alles wat ik vinden wil (Printing-On-Demand)

Nicole Deese

€ 21,99
Inclusief btw
roman, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

In â??Alles wat ik vinden wilâ?? van Nicole Deese zet een jonge vrouw alles aan de kant om haar kinderwens in vervulling te laten gaan. Zelfs de man van haar dromenâ?¦

Na jaren van daten heeft lerares Lauren Bailey zich er uiteindelijk bij neergelegd dat ze single is. Nu hoeft ze zich alleen nog maar te focussen op haar nieuwe droom: moeder worden. Ze is er klaar voor een kind te adopteren, en zonder moeite zegt ze toe de komende twee jaar niet meer te daten. Alle aandacht is voor het kind. Maar dan speelt er een onvoorziene complicatie op: Joshua Avery.

Joshua werkt als invalleerkracht op Laurens school. Met zijn passie voor onderwijs en zijn overrompelende charme, laat hij Laurens hart sneller kloppen. De connectie tussen hen is niet te ontkennen. Hierdoor komt Lauren voor een moeilijk keuze te staan, waarmee ze niet alleen Joshuaâ??s hart, maar ook haar eigen hart zal breken.

Nicole Deese schrijft originele romantische verhalen die dieper gaan dan je had verwacht: voor je het weet lopen de tranen over je wangen!

Nicole Deese schrijft originele romantische verhalen met diepgang, waaronder de roman Alles wat ik vinden wil en de novelle Geworteld in liefde. In haar thuisland Amerika wonnen haar romans meerdere prijzen.

PX9789029730044

Productspecificaties

Auteur
(7)
Nicole Deese  
Vertaler
(27)
Tobya Jong  
Originele titel
(29)
Before I called you mine
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Hedendaagse romantiek,   Romantiek: heilzaam,   Verhalend thema: liefde en relaties  
Thema locatie
(67)
Verenigde Staten van Amerika, VS  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen  
Fonds
(28)
KokBoekencentrum Fictie  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
24/03/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 140mm, 32mm
Pagina's
(8)
384
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product