Dromen van Italië

Nicky Pellegrino

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
Pellegrino, Nicky, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

â??Dit is je kans om je eigen huis in Zuid-Italië te kopen voor minder geld dan je voor een kop koffie betaalt. Het pittoreske bergstadje Montenello verkoopt enkele historische huizen voor slechts Ã?Ã?N EURO per stuk. De enige voorwaarde is dat de kopers hun nieuwe huis binnen drie jaar renoveren en bereid zijn een belangrijke rol te spelen in deze kleine en vriendelijke gemeenschap.â?


Als Salvio Valentini, de burgemeester van het Italiaanse dorpje Montenello, een aantal gebouwen in zijn geliefde dorp te koop aanbiedt voor één euro, gaat zijn bericht viral en wordt het gemeentehuis overspoeld door reacties.
Bijvoorbeeld van de pas gescheiden Mimi, die dit als dé kans ziet om na haar scheiding een eigen leven op te bouwen. Van de Australische Edward en Gino, die met pensioen zijn en â??een projectâ?? zoeken. Van Elise, die al jaren probeert samen met haar vriend een huis te kopen maar die in Londen geen schijn van kans maakt op een betaalbare woning. Van anderen die een afgelegen paradijsje zoeken, een bedrijf willen beginnen, aan een saai leven of een ongelukkige relatie willen ontsnappen.
Het is aan Salvio en zijn assistent Augusto om uit deze reacties die mensen te vinden die passen bij hun droom van hoe hun dorpje weer tot leven gebracht kan worden, en om deze droom waar te maken.

Nicky Pellegrino heeft al vele heerlijke romans op haar naam staan die zich (deels) afspelen in Italië. Laat je meevoeren naar haar Italiaanse zomers en geniet!

Nicky Pellegrino is een Engelse met Italiaanse roots. Ze haalt haar inspiratie uit de vele zomers die zij sinds haar jeugd in Italië doorbrengt.
PX9789026151620

Productspecificaties

Auteur
(7)
Nicky Pellegrino  
Vertaler
(27)
Jolanda te Lindert  
Originele titel
(29)
A Dream of Italy
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Hedendaagse levensstijl fictie,   Moderne en hedendaagse fictie,   Verhalend thema: liefde en relaties,   Vertaalde fictie,   Woningrenovatie en verbouw  
Thema locatie
(67)
Italië  
Fonds
(28)
De Fontein Romans & Spanning  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
29/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 140mm, 30mm
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product