I.M.

Connie Palmen

€ 17,50
€ 16,45 € 1,05 korting
Inclusief btw
Palmen, Connie, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

I.M. is een van de grootste, aangrijpendste liefdesromans uit de Nederlandse literatuur. De passie tussen de jonge schrijfster Connie Palmen en de bekende, beruchte en getourmenteerde journalist en meesterinterviewer Ischa Meijer is zinderend, allesverslindend en onconventioneel. Palmen beschrijft het verbond tussen de twee geliefden en schrijvers in de vorm van een roadnovel, waarbij de wekenlange tochten door Amerika geestige en scherpzinnige gesprekken opleveren over de relatie tussen de oude en de nieuwe wereld, de literatuur en de journalistiek, fictie en werkelijkheid. In de marge van bestaande teksten en van de roman en het dagelijkse feuilleton waaraan de twee geliefden werken, ontstaat een nieuw, origineel en diep ontroerend liefdesverhaal.

In 2020 werd I.M. onder regie van Michiel van Erp verfilmd voor de televisie, met in de hoofdrollen Wende Snijders en Ramsey Nasr.

â??Een van de echt vrije geesten van onze letteren.â??
hans goedkoop

â??Het hartverscheurende verloop van een grote liefde â?? pretentieloos, sober en met grote wijsheid geschreven.â?? buchkultur, wenen

â??Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zulk hartverscheurend proza heb gelezen. Niet eerder zag ik zo snijdend geformuleerd wat de dood van de geliefde betekent voor de overlevende. Ontstellend en ontzagwekkend.â?? jaap goedegebuure, hp/de tijd

â??Het intiemste boek dat ik ooit in handen had.â??
doeschka meijsing, elsevier

PX9789044645668

Productspecificaties

Auteur
(7)
Connie Palmen  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair  
Fonds
(28)
Prometheus  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
17/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
200mm, 125mm, 30mm
Pagina's
(8)
312
Druk
(30)
12
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product