De tweede doodzonde

Jan Guillou

€ 25,00
€ 23,50 € 1,50 korting
Inclusief btw
Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

De jaren tachtig verschijnen turbulent ten tonele in het nieuwe deel van Jan Guillous monumentale reeks De grote eeuw. Opnieuw weet Guillou met verve historie en fictie te verweven, en blijkt de tijdgeest van het decennium onontkoombaar voor de personages die hij opvoert. Voor de familie Lauritzen lonkt de lucratieve handel in vastgoed, die gouden bergen belooft. Tegelijkertijd komt het advocatenkantoor van Eric Letang onder druk te staan, met een serie aan onschuldige slachtoffers die in deze jaren de rechtszaal in worden geleid. Voor de lezer begint Guillou herkenbare tijden te naderen. Tegelijkertijd nadert met dit op een na laatste deel ook het einde van een meeslepend epos over drie broers uit een klein vissersdorp in Noorwegen en hun nazaten. Jan Guillou voert de lezers langs kolonialisme, wereldoorlogen, verzet, spionage en protestbewegingen in de meest bewogen en bloedigste eeuw uit de menselijke geschiedenis.
Jan Guillou (1944) is zonder twijfel de populairste schrijver van Zweden. Van zijn boeken werden alleen daar al meer dan tien miljoen exemplaren verkocht, en zijn werk is vertaald in meer dan twintig talen. De reeks De grote eeuw is zijn meest ambitieuze literaire project tot op heden. Alle delen werden internationale bestsellers; elk deel bereikte in Zweden in de eerste week na verschijning de top 3 van de bestsellerlijsten.
Over Echte Amerikaanse jeans: â??Guillou is een aristocratisch verteller die behoedzaam zijn woorden kiest in een uitgewogen schrijfstijl, zonder zijn greep op het grote geheel te verliezen.â?? NRC HANDELSBLAD â?¢â?¢â?¢â?¢
Over Zij die dromen doden slapen nooit: â??Een meesterlijke roman over de rode jaren, die van Böll, Meinhoff en veiligheidsdienst Säpo.â?? TROUW
PX9789044645149

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jan Guillou  
Vertaler
(27)
Bart Kraamer  
Reeks
(12)
De grote eeuw  
Volgnummer
(24)
9
Originele titel
(29)
Den andra dödssynden
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Vertaalde fictie  
Fonds
(28)
Prometheus  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
14/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
239mm, 159mm, 33mm
Pagina's
(8)
464
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product