Ik weiger na te denken

Lotta Elstad

€ 19,99
€ 18,79 € 1,20 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Jong, vrijgezel, onafhankelijk â?? en onbedoeld zwanger.
De 33-jarige Hedda, een freelancejournaliste uit Oslo, zit in een crisis nadat Lukas een punt achter hun relatie (of â??erotische vriendschapâ??) heeft gezet. Als vluchtpoging pakt ze het vliegtuig naar Griekenland â?? een reis die anders uitpakt wanneer er een noodlanding in Sarajevo moet worden gemaakt. Wat volgt is een veelbewogen terugtocht door Europa, met vieze hostelkamers en een onenightstand in Berlijn die haar berichtjes blijft sturen in capslock. Eenmaal thuisgekomen ontdekt Hedda dat ze zwanger is â?? een probleem dat zij met een abortus snel denkt te kunnen oplossen. Maar alles loopt anders wanneer zij in de wettelijk vastgelegde bedenktijd wordt geconfronteerd met grote levensvragen waar zij doorgaans haar ogen voor sluit. Ik weiger na te denken is een uiterst actuele en gevatte roman. Met zowel humor als ernst en een feilloze pen werpt Lotta Elstad haar licht op grote themaâ??s als liefde, onafhankelijkheid en vrouwelijke zelfbeschikking.
Lotta Elstad (1982) is schrijver, journalist en historicus. Zij schrijft voor grote Noorse kranten over alles wat haar bezighoudt, variërend van politiek tot hedendaagse populaire cultuur. Eerder publiceerde zij een aantal veelgeprezen boeken, waaronder een politiek manifest en een feministische satire. Ik weiger na te denken is haar internationale doorbraak.
â??Feministische voltreffer. (...) Geëngageerde, grappige roman over een vrouw die zichzelf niet te kwetsbaar laat worden.â?? STAVANGER AFTENBLAD (6 UIT 6 BALLEN)
â??Een snedige, frisse komedie.â?? MORGENBLADET
PX9789044643626

Productspecificaties

Auteur
(7)
Lotta Elstad  
Vertaler
(27)
Kor de Vries  
Originele titel
(29)
Jeg nekter å tenke
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Vertaalde fictie  
Fonds
(28)
Prometheus  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
03/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
200mm, 125mm, 24mm
Pagina's
(8)
240
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product