Momenten van geluk midprice

Anne Ostby

€ 10,00
€ 9,40 € 0,60 korting
Inclusief btw
Ostby, Anne, Paperback
Aantal
Nog niet verschenen

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Vijf zestigplus vriendinnen besluiten samen op een cacaoplantage op de Fiji-eilanden te gaan wonen, waar ze niet alleen een chocoladebedrijf beginnen maar ook zichzelf terugvinden. â??Ik heb mijn voeten op Fijische bodem gezet en ik ben van plan hier tot de laatste zonsondergang te blijven. Wat dacht je ervan om hierheen te komen? Alles achter te laten wat je tegenhoudt!â?? Kat is kort geleden weduwe geworden en vraagt in een brief aan vier vriendinnen hun huis in het koude Noorwegen achter te laten en de ijskrabbers en diepvriesmaaltijden te verruilen voor een tropische bries en een azuurblauwe oceaan. Vlak voor hun pensioengerechtigde leeftijd worden Sina, Lisbeth, Ingrid en Maya gelokt door Kats idee om bij haar op Fiji te komen wonen, waar zij een cacaoplantage heeft. De vrouwen hebben ieder hun eigen problemen (relaties, kinderen, werk, financiën, gezondheid) en geheimen, maar samen vinden ze een nieuw doel: het maken van chocolade â?? bitterzoete, roomzachte momenten van geluk. Momenten van geluk is een verhaal over vriendschap, hoop en chocolade, dat het vertrouwen herstelt in vriendschappen, in tweede kansen, en de noodzaak van zoetheid.
Anne Ostby is een journaliste en schrijfster uit Noorwegen, die zich in de hele wereld thuis voelt. Haar roman Momenten van geluk verschijnt in 12 landen in vertaling, van Brazilië, tot China, van Engeland tot Italië. De afgelopen 27 jaar woonde ze in D
PX9789493081703

Productspecificaties

Auteur
(7)
Anne Ostby  
Medeauteurs
(23)
Anne Ostby  
Fonds
(28)
Uitgeverij Orlando  
Uitgavedatum
(32)
01/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
352
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product