Kronieken van de liefde

Elena Ferrante

€ 13,99
€ 13,15 € 0,84 korting
Inclusief btw
Ferrante, Elena, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Dwarsligger 674 is Kronieken van de liefde, een bundeling van Kwellende liefde, Dagen van verlating en De verborgen dochter van Elena Ferrante.

Voordat Elena Ferrante wereldberoemd werd met haar vier Napolitaanse boeken, had zij al drie romans geschreven: Kwellende liefde, Dagen van verlating en De verborgen dochter. Kronieken van de liefde is een bundeling van deze boeken. Alle elementen die de Napolitaanse romans zo onweerstaanbaar maken, zijn in deze boeken al volop aanwezig: de gulzige taal, de verteldrang, de verterende passie en de killie blik.

In Kwellende liefde keert een vrouw na de dood van haar moeder terug naar Napels, de stad waar ze is opgegroeid. In een taal die doordringt tot de diepste lagen van het leven ontleedt Ferrante de gevoelens van een vrouw die op zoek is naar de wortels van haar bestaan.

Dagen van verlating is een scherp en genadeloos portret van de achtendertigjarige Olga die van de ene op de andere dag door haar man wordt verlaten voor een andere vrouw. Een ongekend relaas waar de wanhoop, de woede, het ongeloof en de eenzaamheid van afspatten.

In De verborgen dochter tot slot, denkt Leda in een huisje aan zee over de moeizame relatie die zij met haar dochters onderhoudt. Ferrante schrijft over grote themaâ??s als identiteit, verlangen en moederschap in een sobere stijl die de lezer diep raakt.

â??Kronieken van de liefde is een boek van het leven, de straat, de geur en de kleur.â?? â?? De Limburger

â??Wat heerlijk. De eerste drie romans van de populaire, geheimzinnige Italiaanse schrijfster bij elkaar.â?? â?? LINDA.

â??Gepassioneerd en meeslepend, echt Ferrante!â?? â?? Margriet

‘Ik geloof dat boeken, als ze geschreven zijn, hun auteurs niet meer nodig hebben. Als ze wat te zeggen hebben, zullen ze vroeg of laat lezers vinden.’ Dit schreef internationale bestsellerauteur Elena Ferrante. Ze is een fenomeen: wereldwijd worden m
PX9789049808228

Productspecificaties

Auteur
(7)
Elena Ferrante  
Vertaler
(27)
Manon Smits  
Reeks
(12)
Dwarsligger  
Volgnummer
(24)
674
Originele titel
(29)
Cronache del mal d'amore
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Gezinsleven fictie,   Moderne en hedendaagse fictie,   Verhalend thema: dood, rouw, verlies,   Verhalend thema: interior life,   Verhalend thema: liefde en relaties,   Vertaalde fictie  
Thema locatie
(67)
Italië  
Fonds
(28)
Dwarsligger  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
29/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
120mm, 83mm, 16mm
Druk
(30)
1
Nieuw product