Verloren familie

Lisa Wingate

€ 18,99
€ 17,85 € 1,14 korting
Inclusief btw
Wingate, Lisa, Paperback
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 31/12/2021

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Dwarsligger xxx is Verloren familie van Lisa Wingate â?? auteur van Kinderen van de rivier â?? en vertelt het ontroerende verhaal van drie jonge vrouwen op zoek naar hun familie na afloop van de Amerikaanse burgeroorlog. Een New York Times-bestseller voor de lezers van Een keukenmeidenroman en De ondergrondse spoorweg.

Louisiana, 1875. De Amerikaanse Burgeroorlog is net ten einde als drie jonge vrouwen, tegen wil en dank elkaars metgezellen, beginnen aan een hachelijke zoektocht. Lavinia, de verwende erfgename van een noodlijdende plantage, Juneau Jane, haar creoolse halfzus, en Hannie, Laviniaâ??s voormalige slavin. Ieder draagt haar eigen geheimen met zich mee tijdens hun reis. Voor Lavinia en Juneau Jane staat de erfenis op het spel, maar Hannie â?? als kind van haar familie gescheiden â?? heeft een heel andere missie: haar familie, die de hoop had om ooit in Texas in vrijheid te leven, na al die jaren terugvinden.

In haar eigen, meeslepende stijl brengt Lisa Wingate in Verloren familie enkele schrikbarende verhalen tot leven van de historische â??Verloren vriendenâ??-krantenadvertenties, waarmee bevrijde slaven na de Burgeroorlog wanhopig probeerden hun dierbaren terug te vinden.

Lisa Wingate is journalist en auteur. Ze heeft meerdere romans geschreven, waaronder Kinderen van de rivier, die werd bekroond met de Goodreads Choice Award voor historische fictie 2017. In de Verenigde Staten werden er meer dan 2 miljoen exem

PX9789049808150

Productspecificaties

Auteur
(7)
Lisa Wingate  
Thema
(64)
Historische fictie,   Verhalend thema: dood, rouw, verlies,   Verhalend thema: sense of place,   Verhalend thema: sociale problematiek,   Vertaalde fictie  
Thema periode
(66)
19e eeuw, ca. 1800 tot ca. 1899  
Thema locatie
(67)
Texas|||themalocatie|Virginia  
Fonds
(28)
Dwarsligger  
Uitgavedatum
(32)
31/12/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Druk
(30)
2
Nieuw product