Het museum van verbroken beloftes

Elizabeth Buchan

€ 22,99
€ 21,61 € 1,38 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Het museum van verbroken beloftes van Elizabeth Buchan is een beeldend geschreven liefdesverhaal, gesitueerd in Praag ten tijde van de Koude Oorlog.

Parijs, het heden. Het museum van verbroken beloftes bevat objecten die zijn gedoneerd â?? een cakeblik, een bruidssluier, een babyschoentje â?? en symbool staan voor rouw of verraad. Het is een plek van verlies en hoop: bezoekers komen er om het verleden te verwerken en zo verder te kunnen met hun leven. Ook Laure, de directeur en curator, heeft enkele objecten in het museum uitgestald.

Praag, 1985. Laures vader is net overleden en zij vertrekt naar Praag om daar als nanny te gaan werken. Maar het leven achter het IJzeren Gordijn is saai en grijs, met een ondertoon van gevaar. Laure kan het politieke klimaat nauwelijks doorgronden. Totdat ze een jonge dissidente muzikant ontmoet. Haar verliefdheid heeft verregaande gevolgen voor hen beiden. Pas jaren later kan Laure haar verleden onder ogen komen.

Het museum van verbroken beloftes van Elizabeth Buchan is een hartverscheurende roman over een zwarte bladzijde uit de Europese geschiedenis.

â??Een onderhoudende roman.â?? â?? The Daily Mail

â??Buchan schrijft over politieke onrust en ontluikende liefde. Je reist mee met Laure, die op zoek is naar vergiffenis omdat ze zelf ooit een belofte heeft verbroken.â?? â?? The Irish Times

â??Een onderhoudende historische roman over liefde en verraad.â?? â?? Metro

Elizabeth Buchan woont met haar gezin in Engeland. Ze werkte als redacteur bij Penguin Books voordat ze fulltime ging schrijven.
PX9789026351396

Productspecificaties

Auteur
(7)
Elizabeth Buchan  
Vertaler
(27)
Carolien Metaal  
Originele titel
(29)
The museum of broken promises
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Historische fictie,   Moderne en hedendaagse fictie,   Verhalend thema: liefde en relaties,   Vertaalde fictie  
Thema periode
(66)
Late 20ste eeuw (ca. 1950 tot ca. 1999  
Thema locatie
(67)
Parijs|||themalocatie|Praag  
Fonds
(28)
Ambo|Anthos  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
10/08/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 136mm, 33mm
Pagina's
(8)
416
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product