Leugens in de lente

Nanda Roep

€ 21,95
Inclusief btw
Roep, Nanda, Paperback
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Drie vrouwen, één ongeluk Manja is vroeg weduwe geworden en keert terug naar haar roots met haar jonge zoon. Ilyaâ??s huwelijk blijkt niet te zijn wat ze dacht en die schok komt ze nauwelijks te boven... Ineke wil het liefste van alles de relatie met haar zoon en kleindochter herstellen. Op het eerste oog delen de vrouwen niets met elkaar, en toch delen ze álles. â??De schrijfstijl van Nanda Roep is prettig en vlot leesbaar, alsof je met een vriendin op de bank zit te kletsenâ?? - Boekenbijlage.nl Over â??Leugens in de lenteâ??: 'Heerlijk boek. Spannend en romantisch tegelijk!' â?? Marieke â??t Hart (hoofdredactrice Telegraaf VROUW) â??Desperate Housewives van eigen bodem. Niets is wat het lijktâ? â?? Chantal van Gastel (auteur van o.m. Zwaar verliefd) Boekengroep over â??Leugens in de lenteâ??: â??Totaal bevredigd door het eindâ?? â?? Astrid â??Je bedenkt steeds iets, maar het gaat iedere keer tóch andersâ?? â?? Karin â??Ik had dit plot niet zien aankomenâ?? â?? Esther â??Een gezellig boek. Cosy. Ook spannendâ?? â?? Marjolein â??Ik ben benieuwd of het moord was, en hoe alle lijnen bijeenkomenâ?? â?? Margien â??Het leest lekker weg, pageturnerâ?? â?? Hanneke â??Heerlijke roman, leest lekker doorâ?? â?? Marij â??Lekker vlot boek, heerlijk voor een regenachtige dag op de bankâ?? â?? Karin
Nanda Roep is schrijfster en uitgeefster. Ze was in 2010 de eerste auteur die selfpublisher werd. Ze staat bekend om haar lekker lezende schrijfstijl.
PX9789490983871
1 Item

Productspecificaties

Auteur
(7)
Nanda Roep  
Medeauteurs
(23)
N. Roep  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Fonds
(28)
Nanda, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/02/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 137mm, 21mm
Pagina's
(8)
294
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product