Vergiskind

Lammy Vriesinga

€ 19,99
Inclusief btw
Vriesinga, Lammy, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Iemand sluipt langs het pad. Hij heeft iets bij zich. Een doos of een tas, dat is in de inktzwarte duisternis niet te zien. Behoedzaam zet hij het op de grond en schuift het onder de struiken. Dan verdwijnt hij in de nacht. Met gebogen schouders, alsof hij een zware last met zich meedraagt. Deze roman is gebaseerd op ware gebeurtenissen en gaat over mensen die met tegenslagen kampen, mensen met weeffouten, schulden en onvervulde verlangens. Mensen die zich staande moeten houden in een wereld waar informatie in hoog tempo wordt gedeeld, zonder nuance, zonder de achtergrond te kennen. Voor wie het park een plek is om op adem te komen. Tot er een pasgeboren baby gevonden wordt. * Lammy Vriesinga heeft als trainer binnen de ggz gewerkt. De gebeurtenissen in deze roman zijn gebaseerd op haar ervaringen in de psychiatrische hulpverlening
Lammy Vriesinga woont met haar man in Wognum. Zij heeft als trainer binnen de ggz gewerkt. De gebeurtenissen in deze roman zijn gebaseerd op haar ervaringen in de psychiatrische hulpverlening.
Meerdere publicaties in verhalenbundels staan op haar naam. L
PX9789493157323

Productspecificaties

Auteur
(7)
Lammy Vriesinga  
Medeauteurs
(23)
Lammy Vriesinga  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
03/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 136mm, 24mm
Pagina's
(8)
368
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product