Pingping

Mariët Meester

€ 29,90
Inclusief btw
Meester, Mariët, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

Lily breekt abrupt met haar stadse leven en gaat op zoek naar een eenvoudiger bestaan. Terwijl ze op het erf van een boerderij in de polder verblijft, wordt ze al snel geconfronteerd met mensen die juist het tegenovergestelde willen: nietsontziend zoveel mogelijk â??pingpingâ?? binnenslepen. Gaandeweg komt ook de liefde nog in het spel. Hebben of zijn, dat is de vraag waar deze spannende, terloops extreme roman om draait. Intussen zingt, tjilpt en ratelt de natuur en weerspiegelt wat Lily meemaakt. Ook voor Pingping geldt wat Vrij Nederland schreef: â??Fierheid kenmerkt de personages van Mariët Meester. Zij houdt van figuren die hun autonomie met verve verdedigen, zich niet laten inlijven, een mate van eenzaamheid verkiezen boven welke vorm van inschikkelijkheid dan ook (...) Die strijdlust van haar personages maakt ze juist zo sympathiek.â??
Mariët Meester groeide op in het gevangenisdorp Veenhuizen. Ze publiceert afwisselend fictie en non-fictie. Behalve boeken schrijft ze essays voor NRC Handelsblad. Pingping, haar achtste literaire roman, verschijnt in een oplage van slechts duizend genum
PX9789090327907

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mariët Meester  
Medeauteurs
(23)
Mariët Meester  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Fonds
(28)
Uitgeverij Caprae  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
25/02/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
209mm, 136mm, 32mm
Pagina's
(8)
272
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product