De school voor afgeschreven kinderen

Joanna Goodman

€ 19,99
€ 18,79 € 1,20 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Dankzij een studiebeurs kan Kersti naar een prestigieuze kostschool waar de rich and famous hun kinderen heen sturen omdat ze hun ouders in de weg lopen. Daar raakt Kersti bevriend met de populaire Cressida. Als Cressida van een balkon valt â?? springt? geduwd wordt? â?? stopt de school de affaire in de doofpot. Schandalen kosten immers geld, en de ouders van deze scholieren willen niet lastiggevallen worden.
Twintig jaar later organiseert de school een reünie en nodigt bestsellerauteur Kersti uit als gastspreker. Kersti grijpt deze kans aan om de waarheid over Cressidaâ??s val te achterhalen. Waarom was Cressida zo geobsedeerd door de geruchten en verhalen over een geheim genootschap op deze school? Waarom kan Kersti dit niet loslaten? En hoeveel is ze bereid op het spel te zetten in haar zoektocht naar antwoorden?

Een pageturner van de auteur van â??Het huis voor ongewenste meisjesâ??, voor de lezers van â??De verborgen geschiedenisâ?? van Donna Tartt en â??Het feestâ?? van Elizabeth Day.

Joanna Goodman woont in Toronto met haar man en kinderen. Ze verdeelt haar tijd tussen het schrijven van boeken en het runnen van een winkel.
PX9789026144141

Productspecificaties

Auteur
(7)
Joanna Goodman  
Medeauteurs
(23)
Joanna Goodman  
Vertaler
(27)
Martin Jansen in de Wal  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Geheime genootschappen,   Misdaad en mystery: cosy mystery,   Moderne en hedendaagse fictie,   Ongewilde kinderloosheid: advies en kwesties,   Studentenleven,   Vertaalde fictie  
Fonds
(28)
De Fontein Romans & Spanning  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
27/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 140mm, 26mm
Pagina's
(8)
320
Druk
(30)
1
Nieuw product