Spoed: 1

Reinhilde Dewit

€ 9,99
Inclusief btw
Dokter Velghes laatste ingreep, Paperback
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

De nachtploeg van de spoedgevallen dienst van het Algemeen Ziekenhuis is een hecht team dat bestaat uit bekwame urgentieartsen en verpleegkundigen onder leiding van dokter Luc Gijsbrechts. Privé heeft Gijsbrechts het moeilijk, want zijn vrouw wil hem nekken en weigert te scheiden als ze verneemt dat hij er al jaren een minnares op nahoudt.
Hoe adequaat de diagnoses van de knappe dokter Jos Blijlevens ook zijn, hij is ook maar een man, die ten volle wil genieten van vrouwelijk schoon. Hij neemt het niet zo nauw met trouw, tot wanhoop van Anouk, een flirterige, blonde verpleegster.
Dirk Velghe is een ambitieuze, gedreven, jonge urgentiearts. Als kind heeft hij zijn ouders zien sterven in een auto-ongeluk en nu wil hij zoveel mogelijk mensen hetzelfde lot besparen. Naast zijn vriendin Anneke is zijn werk dan ook zijn enige passie.
De beeldschone urgentiearts Babs Dufour kleurt ook wel eens graag buiten de lijntjes, met de vriend van haar beste vriendin Anneke nota bene. Dokter Velghe beantwoordt haar liefde echter niet, maar heeft geen besef van wat er hem boven het hoofd hangt...
PX9789492328021
2 Items

Productspecificaties

Auteur
(7)
Reinhilde Dewit  
Medeauteurs
(23)
Reinhilde Dewit  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Fonds
(28)
Segunda  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
01/06/2017
Uitgavejaar
(74)
2015  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
186mm, 126mm, 12mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product