De acht levenslessen van Clara Klein (Printing-On-Demand)

Sara Brunsvold

€ 22,99
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

â??De acht levenslessen van Clara Kleinâ?? is het aangrijpende debuut van Sara Brunsvold. Aidyn Kelley is een ambitieuze journalist die meer wil dan alleen korte stukjes schrijven voor de plaatselijke krant. Na een misstap krijgt ze de opdracht een in memoriam te schrijven over een stervende vrouw in een hospice. De Clara Klein die ze daar aantreft is een stuk interessanter en levendiger dan ze had gedacht. Clara meent dat niet alleen Aidyn, maar ook zijzelf een opdracht heeft gekregen. Als Aidyn een verhaal wil, zal ze dat krijgen ook. De unieke vriendschap die tussen hen ontstaat, zal zeker zijn sporen op aarde achterlaten.

â??De acht levenslessen van Clara Kleinâ?? van Sara Brunsvold is een boek dat de lezer niet los zal laten. Een perfecte combinatie van Lynn Austin en Jojo Moyes.

Sara Brunsvold creëert vanuit Kansas complete eigen werelden en verhalen die hoop, waarheid en leven ademen. Ze won onder andere de ACFW GenesisAward voor haar werk.

PX9789029734264

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sara Brunsvold  
Fonds
(28)
KokBoekencentrum Fictie  
Uitgavedatum
(32)
20/04/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
384
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product