Neem me met je mee (Printing-On-Demand)

Courtney Walsh

€ 23,99
€ 22,55 € 1,44 korting
Inclusief btw
Walsh, Courtney, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

â??Neem me met je meeâ?? van Courtney Walsh is een zomerse roman die zich afspeelt op het eiland Nantucket. Emily Ackerman heeft de hele wereld gezien met het boekje vol adviezen van haar overleden moeder als leidraad. Helaas is dat boekje niet genoeg als ze terug moet naar Nantucket om het oude familiehuis op te knappen. Helemaal niet als haar lastige grootmoeder komt om een oogje in het zeil te houden. En dan is er ook nog Hollis McGuire, haar buurjongen, die na een blessure teruggekeerd is naar het eiland en Emilyâ??s hart op hol laat slaan. Kan ze haar moeders advies om haar hart te beschermen aan de kant schuiven en zich openstellen voor de liefde?

Van Courtney Walsh verscheen eerder de succesvolle vierdelige serie Harbor Pointe. â??Neem me met je meeâ?? is het eerste boek in de serie Terug naar het eiland.

Courtney Walsh is acteur, theaterregisseur en schrijfster. Van haar verschenen o.a. de romans 'Kijk omhoog', 'Pak mijn hand', 'Vang me op' en 'Dans met me'. Ze woont met haar man en drie kinderen in Illinois in de Verenigde Staten, waar ze samen met ha

PX9789029734493

Productspecificaties

Auteur
(7)
Courtney Walsh  
Reeks
(12)
Terug naar het eiland  
Volgnummer
(24)
1
Fonds
(28)
KokBoekencentrum Fictie  
Uitgavedatum
(32)
04/05/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
416
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product