Op zoek naar geluk

Charlotte Jacobi

€ 21,99
Inclusief btw
Jacobi, Charlotte, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

De historische roman Op zoek naar geluk, het tweede deel in de Patisserie-serie van Charlotte Jacobi speelt zich af in het Straatsburg van vlak na de Eerste Wereldoorlog. De meesten mensen denken even niet aan zoetigheid of andere lekkernijen. De families Picard en Tritschler â?? ooit aartsvijanden â?? hebben dit in hun patisserie ook opgemerkt. Ondanks deze tegenslag is patisserietalent Ruth vastbesloten om de familiebakkerij, samen met taartenkoningin tante Ida, een nieuwe impuls te geven.

Dan keert Ruths oude liefde Marcel terug van het front... En hij is er niet zonder kleerscheuren van afgekomen. Getraumatiseerd door de oorlog is hij voorgoed veranderd. Tot overmaat van ramp slaat ook nog eens de Spaanse griep toe, die een spoor van ellende door Europa trekt. De tegenslagen stapelen zich op, en Marcel lijkt verder van haar af te staan dan ooit. Zal er nog een rooskleurige toekomst op Ruth wachten en zal ze haar ware liefde vinden?

Charlotte Jacobi brengt in Op zoek naar geluk het kleurrijke Straatsburg van de twintigste eeuw ontroerend tot leven, in een verhaal vol liefde, drama en zoete momenten. Voor de lezers van Corina Bomann en Anne Jacobs.

â??Genieten!â?? â?? Hebban.nl

â??Lekker leesvoer voor de vakantie.â?? â?? Nederlands Dagblad

â??Een heerlijke mix die doet verlangen naar meer.â?? â?? Weltbild

Charlotte Jacobi is het pseudoniem van Eva-Maria Bast en Jørn Precht. Eva is journalist en schrijver. Jørn is professor aan de Stuttgarter Hochschule en scenarist. Samen sleepten ze al meerdere prijzen in de wacht.
PX9789401618663

Productspecificaties

Auteur
(7)
Charlotte Jacobi  
Vertaler
(27)
Caro van Tienhoven  
Reeks
(12)
De patisserie  
Volgnummer
(24)
2
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Eerste Wereldoorlog fictie,   Gebak en gebakdecoratie, ijs- en suikerwerk,   Gezinsleven fictie,   Historische fictie,   Historische romantiek,   Moderne en hedendaagse fictie,   Verhalend thema: liefde en relaties,   Ve  
Thema periode
(66)
Wereldoorlog I (1914 - 1918)  
Thema locatie
(67)
Straatsburg  
Fonds
(28)
Xander Uitgevers B.V.  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
09/12/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 142mm, 34mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product