De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo

Taylor Jenkins Reid

€ 22,99
€ 21,61 € 1,38 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid is een internationale lezersfavoriet, over het leven en de geheimen van een Hollywoodlegende, van de auteur van Daisy Jones & The Six. Hollywoodfilmicoon Evelyn Hugo is negenenzeventig als ze besluit om na jaren van stilte eindelijk de waarheid te vertellen over haar glamoureuze maar door schandalen geteisterde leven. Ze benadert de jonge journalist Monique Grant, die gefascineerd luistert naar wat Evelyn te vertellen heeft. Maar naarmate Monique dieper in de herinneringen van de Hollywoodlegende duikt, krijgt ze het onbehaaglijke gevoel dat Evelyn iets verzwijgt. De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid is een adembenemende roman die de lezer moeiteloos meevoert, van de gloriedagen van Hollywood in de jaren zestig tot de harde, hedendaagse realiteit. Het is een verhaal over meedogenloze ambitie, onverwachte vriendschap en een grote, verboden liefde, geïnspireerd op de levens van Hollywood-divaâ??s Elizabeth Taylor en Ava Gardner. â??Je pakt het boek op voor de Hollywoodglamour en je blijft aan het boek gekluisterd door het ontroerende verhaal van een jonge journalist en een ster van het witte doek.â?? â?? Cosmopolitan â??Adembenemend, hartverscheurend en vol Old Hollywoodgrandeur; een van de aantrekkelijkste romans van het jaar.â?? â?? Buzzfeed
Taylor Jenkins Reid woont en werkt in Los Angeles. Ze heeft meerdere romans op haar naam staan, waarvan haar recentste, Daisy Jones & The Six, een internationale bestseller werd.
PX9789026352874

Productspecificaties

Auteur
(7)
Taylor Jenkins Reid  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Moderne en hedendaagse fictie,   Romantiek,   Verhalend thema: liefde en relaties,   Vertaalde fictie  
Thema periode
(66)
Late 20ste eeuw (ca. 1950 tot ca. 1999  
Thema locatie
(67)
Beverly Hills|||themalocatie|Hollywood|||themalocatie|Manhattan  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot homoseksuelen, lesbiënnes en biseksuelen  
Fonds
(28)
Ambo|Anthos  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
28/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
228mm, 151mm, 38mm
Pagina's
(8)
448
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product