De Duitse erfgename

Anika Scott

€ 22,99
€ 21,61 € 1,38 korting
Inclusief btw
Scott, Anika, Paperback
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

De Duitse erfgename van Annika Scott is een meeslepend debuut over een jonge erfgename vlak na de Tweede Wereldoorlog, voor de lezers van Seringenmeisjes. Clara, de beroemde erfgename van de Falkenbergfabriek, is op de vlucht. Ze wordt ervan beschuldigd weet te hebben van de misdaden die haar vader tijdens de oorlog heeft gepleegd. Jakob raakte zwaargewond aan het Oostfront. Nu de oorlog voorbij is, verdient hij de kost als zwarthandelaar. Hij zet alles op alles om de rest van zijn familie door deze roerige tijden heen te loodsen. Willy heeft zich verschanst in een verlaten mijn, met als enige gezelschap zijn kanarie, nog altijd in de overtuiging dat de oorlog voortduurt. Wanneer Clara terugkeert naar Essen om haar beste vriendin te vinden, ontdekt ze dat de stad en de fabriek in puin liggen. Maar niet alleen de gebouwen zijn beschadigd, iedereen is veranderd. Terwijl ze zich schuilhoudt in de ruïnes van de fabriek, vraagt ze zich af waar ze heen moet gaan en wat er van haar zal worden. Dan ontmoet ze Jakob, maar heeft hij zuivere intenties?Enthousiaste lezersreacties op Goodreads: â??Elk personage is op zoek naar de waarheid in een tijd waarin mensen je konden verraden voor een stuk brood. Het is meeslepend geschreven en ik ben razend enthousiast.â?? â??Het verhaal zit vol details en is prachtig geschreven, over de grijze gebieden tussen goed en fout en wat mensen doen om te overleven.â??

Anika Scott was journalist bij The Philadelphia Inquirer en Chicago Tribune voordat ze naar Duitsland verhuisde. Tegenwoordig woont ze in Essen met haar gezin, waar ze geïnteresseerd raakte in de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog

PX9789026350290
1 Item

Productspecificaties

Auteur
(7)
Anika Scott  
Originele titel
(29)
Finding Clara
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Historische fictie,   Tweede Wereldoorlog fictie,   Vertaalde fictie  
Thema periode
(66)
Wereldoorlog II (ca. 1939 - ca. 1945)  
Thema locatie
(67)
Essen  
Fonds
(28)
Ambo|Anthos  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
05/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
227mm, 151mm, 34mm
Pagina's
(8)
416
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product