Rauw & alsof

Valerie Tack

€ 21,99
€ 20,67 € 1,32 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

'Er zijn die beelden. Altijd die beelden, dat wat we herinneringen noemen. Als diaâ??s â?? klik, klik, klik â?? roteren ze in mijn hoofd. Altijd maar weer datzelfde rondje. De projector op stand-by. Het zoemen dat aanzwelt, omdat iets je triggert om achterom te kijken. Je raakt, heel even, verblind door die felle lichtstraal waarin het stof een macabere dans uitvoert en dan komen de beelden. Als kogels dringen ze je hoofd, je hart, je buik binnen. Ik bevind me op het puntje van een denkbeeldige stoel, want ik weet nooit wat komen zal.' 'Een mes blikkert in het straatlicht en komt in zacht vlees terecht. Een man blijft stervend achter en de vrouw die hij Vogel noemt, gaat naar huis om de sporen van hun prille romance uit te wissen. Terwijl het bloed nog aan haar handen kleeft, komen de herinneringen naar boven. Aan een vader die te veel dronk en een moeder die lijdzaam toekeek. En aan de liefde. Of liever: aan de vele liefdes waarmee ze het verleden probeerde te bezweren.' 'Rauw & alsof' is een vaak donkere, soms nostalgische maar dwingende en eigenzinnig geconstrueerde roman over de tol die we in het heden betalen voor wat ons in het verleden is overkomen.
Valerie Tack wil haar leerlingen en de mensen rondom haar de liefde voor taal en literatuur bijbrengen. Ze heeft een zwak voor Stijn Streuvels, kwameisjesstreken en korte nachten. 'Rauw & alsof' is haar debuutroman.
PX9789089248121

Productspecificaties

Auteur
(7)
Valerie Tack  
Medeauteurs
(23)
Valerie Tack  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Moderne en hedendaagse fictie,   Nostalgie: algemeen,   Verhalend thema: liefde en relaties  
Trefwoorden
(73)
rauw & alsof,   donker,   literatuur,   nostalgie,   roman,   stijn streuvels,   valerie tack,   verleden  
Fonds
(28)
Houtekiet  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
21/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
220mm, 141mm, 25mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product