Jack de straathond

Ivy Pembroke

€ 15,99
€ 15,03 € 0,96 korting
Inclusief btw
Pembroke, Ivy, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Jack is een tevreden straathond â?? geadopteerd door alle bewoners van Christmas Street. Of is het andersom? Voor Sam, die na de dood van zijn vrouw terug naar Londen verhuist, vormt Jack het onofficiële welkomstcomité van de straat. Voor Sams zoontje, Teddy, is de pluizenbol een broodnodige vriend.
Maar Christmas Street is niet meer wat het ooit was volgens Bill, de oudste en hardst mopperende bewoner. Hij kan zich herinneren hoe iedereen er samenleefde. Nu leven de mensen langs elkaar heen, zonder echt contact te maken.
Terwijl Sam en Teddy beginnen te wennen aan hun nieuwe huis, brengt de viervoetige charme van Jack alle bewoners van de straat steeds een beetje dichter bij elkaar. En door een kleine goede daad kan het zo maar zijn dat Christmas Street verandert in een plek vol mooie, blijvende herinneringenâ?¦

â??Wát een vrolijk feelgoodverhaal! Je zult af en toe een tissue nodig hebben, maar echt, als je een boek zoekt dat je humeur drastisch zal verbeteren, met een verhaal vol levensechte situaties en lieve personages, dan wil je dit boek gewoon niet missen!â?? â?? Lovelybookshelf.com
Ivy Pembroke is hoogleraar in de rechten en is gespecialiseerd in auteursrecht en merkenrecht, met een focus op fanfictie. Ze verdeelt haar tijd tussen Mississippi en haar thuisstaat Rhode Island.
PX9789400512054

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ivy Pembroke  
Medeauteurs
(23)
Ivy Pembroke  
Vertaler
(27)
Anda Witsenburg  
Originele titel
(29)
Snowflakes on Christmas Street
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Romantiek  
Trefwoorden
(73)
buren,   community,   feelgood,   honden,   vriendschap  
Fonds
(28)
A.W. Bruna Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
12/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 141mm, 29mm
Pagina's
(8)
384
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product