Vier plus één

Jojo Moyes

€ 12,50
€ 11,75 € 0,75 korting
Inclusief btw
Moyes, Jojo, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

Na de wereldwijde bestseller 'Voor jou' komt auteur Jojo Moyes met een nieuwe roman: 'Vier plus één'.

Jess is een alleenstaande moeder van twee kinderen. Haar dochtertje Tanzie is briljant in wiskunde, haar stiefzoon Nicky wordt genadeloos gepest. Hoezeer Jess ook probeert de eindjes aan elkaar te knopen, het lukt elke keer net niet.
Als Tanzie mee mag doen aan een wiskundewedstrijd in Schotland met een flinke prijzenpot, grijpt Jess de mogelijkheid om haar daarmee naar een betere school te sturen met beide handen aan. Maar als hun auto het begeeft, lijkt ook die kans verkeken. Tot Ed langsrijdt, en stopt, en hun een lift aanbiedt.

'Anders dan anders: dit boek blijft je nog lang bij.' Red

'Rauw, grappig, oprecht en verdrietig. Dit is verhalenvertellen op zijn best.' Marie Claire

Jojo Moyes heeft een aantal romans op haar naam staan. Met 'Voor jou' bereikte ze een ongekend succes over de hele wereld: het boek ging 3 miljoen keer over de toonbank en de verfilming is in de maak. Ook 'Vier plus één' is een internationaal succes.

Jojo Moyes was journalist voor ze fulltime romanschrijver werd. Haar internationale doorbraak was met de schitterende roman Voor jou, dat ook verfilmd werd. Sindsdien heeft ze meerdere keren de bestsellerlijsten gehaald, met onder andere E

PX9789026138577

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jojo Moyes  
Medeauteurs
(23)
Jojo Moyes  
Vertaler
(27)
Anna Livestro  
Originele titel
(29)
The one plus one
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Armoede en moeilijkheden,   Gezinsleven fictie,   Hedendaagse levensstijl fictie,   Moderne en hedendaagse fictie,   Pesten en intimidatie,   Verhalend thema: liefde en relaties,   Vertaalde fictie  
Fonds
(28)
De Fontein Romans & Spanning  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
04/09/2019
Uitgavejaar
(74)
2015  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 139mm, 34mm
Pagina's
(8)
400
Druk
(30)
7
Nieuw product