Het Rosie Project

Graeme Simsion

€ 8,99
€ 8,45 € 0,54 korting
Inclusief btw
Simsion, Graeme, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect. Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf als het gezin terug verhuist naar Melbourne. Don wil zijn zoon daar zo goed mogelijk voorbereiden op de middelbare school. Hij was zelf toen een buitenbeentje en Hudson is ook een beetje â??andersâ??. Don besluit het Hudson Project te starten. Met hulp van de beste experts zal hij Hudson ongemerkt voorbereiden op de veeleisende jungle van de middelbare school. Sociale vaardigheden, sport, vrienden: alle kwesties pakt Don planmatig aan. Maar Hudson is niet alleen Dons zoon, maar ook die van Rosie, en hij laat zich tot Dons verrassing niet zomaar in een project vangen.

De Australiër Graeme Simsion werkte als consultant maar verkocht zijn bedrijf om fulltime schrijver te worden. En met succes. Hij is momenteel een van de succesvolste internationale auteurs. Het Rosie Project en Het Rosie Effect werd

PX9789021024653

Productspecificaties

Auteur
(7)
Graeme Simsion  
Medeauteurs
(23)
Graeme Simsion  
Vertaler
(27)
Linda Broeder  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Hedendaagse romantiek,   Humoristische fictie  
Fonds
(28)
Luitingh Sijthoff  
Uitgavedatum
(32)
17/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product