Thuiskomen

Jackie van Laren

€ 12,99
€ 12,21 € 0,78 korting
Inclusief btw
Iedereen heeft liefde nodig, Van Laren, Jackie, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Als twee singles elkaar bij een televisiespelletje ontmoeten, zet dit een reeks onverwachte gebeurtenissen in gang

Freddy van Ee is een succesvol schrijfster die met haar twee katten in een schattig dijkhuisje in Amsterdam-Noord woont. Ze houdt er niet van om in de belangstelling te staan, maar laat zich toch door haar uitgeefster overtuigen om mee te doen aan een tv-spelletje. In het panel zit ook de beroemde Nick Jacobs, een van oorsprong Nederlandse countryzanger die vroeg in zijn carrière naar de VS is verhuisd en nu in Nederland is omdat zijn moeder zorg nodig heeft. Nick en Freddy vinden, vol verwondering, iets bij elkaar waarvan ze beiden niet hadden gedacht dat het nog zou kunnen.

De half-Surinaamse Odile Norton is opgevoed door haar alleenstaande moeder Serafina, die nooit heeft willen zeggen wie Odiles vader is. Wat Odile wel weet is dat het iemand was voor wie haar moeder meer voelde dan voor de stoet bedpartners die daarna volgde. Als Serafina ongeneeslijk ziek wordt, verbreekt Odile haar toch al slechte relatie en trekt bij haar moeder in. Samen kijken ze veel naar het tv-spelletje waarin Freddy en Nick meedoen. Het valt Odile op dat haar moeder een ongewone fascinatie heeft voor Nick; zal Serafina haar zwijgen nog doorbreken voordat het te laat is?


De pers over de boeken van Jackie van Laren

‘Heerlijk voor op het strand of onder de parasol!’ De Telegraaf, Vrouw

‘Een snelle en heerlijke roman die je niet snel wilt wegleggen.’ Hebban.nl

‘Een achtbaan van emoties, drukte, aantrekkingskracht en ervaringen.’ ***** Chicklit.nl

PX9789022587553

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jackie van Laren  
Medeauteurs
(23)
Jackie van Laren  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Hedendaagse romantiek,   Humoristische fictie,   Moderne en hedendaagse fictie,   Romantiek  
Trefwoorden
(73)
amsterdam,   dochters,   familie,   geborgenheid,   liefde,   moeder-dochterrelatie,   moeders,   suriname,   vriendschap  
Fonds
(28)
Boekerij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
08/07/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 140mm, 30mm
Pagina's
(8)
352
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product