Beloften van de dageraad

Snelling, Lauraine

€ 20,99
€ 19,73 € 1,26 korting
Inclusief btw
Onder het noorderlicht, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 12 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Meeslepende roman over een Noors gezin dat in een vreemd land vecht voor een gelukkige toekomst.
Eerste deel van een serie over het harde immigrantenbestaan begin 20e eeuw in Amerika
Kansen zijn schaars in Noorwegen, dus wanneer Runes oom Rune en Signe Carlson aanbiedt geld van hem te lenen voor een overtocht naar Amerika en hun eigen land belooft, accepteren ze het aanbod. Maar het leven in Amerika is veel zwaarder dan ze zich hadden voorgesteld. Oom Einar en tante Gerd zijn veeleisende mensen, en Signe en haar gezin moeten hard werken om hun schuld af te betalen. Bang dat ze nooit een eigen stuk land en huis zullen krijgen, begint Signes geloof in God te wankelen en vraagt ze zich af: zal er ooit een dag aanbreken dat ze het leven zullen hebben waarvan ze hebben gedroomd?
Lauraine Snelling is de schrijfster van vele romans, waarvan er meerdere bekroond werden en er meer dan vijf miljoen zijn verkocht. Naast het schrijven van boeken en artikelen, geeft ze cursussen op schrijversconferenties. Ze woont samen met haar man in Tehachapi, Californië, met hun basset Sir Winston en hun ‘drie meisjes’, grote, goudkleurige hennen.
PX9789492408600

Productspecificaties

Auteur
(7)
Snelling, Lauraine  
Uitgavedatum
(32)
30/01/2019
Pagina's
(8)
384 p.
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product