De school voor afgeschreven kinderen

Joanna Goodman

€ 19,99
€ 18,79 € 1,20 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

â??De reünieâ?? is de debuutroman van Joanna Goodman, die daarmee een echte pageturner aflevert waarin de benauwende setting van Donna Tartt samenkomt met de onderhuids broeierige spanning van Liane Moriarty.

1994. Dankzij een studiebeurs kan Kersti naar een prestigieuze kostschool in Zwitserland, waar ze bevriend raakt met een kliekje rijke en populaire meiden. Cressida, Lille en de anderen zijn niet onaardig, maar hebben duidelijk een heel ander leven dan Kersti â?? met drank, drugs, en veel te veel geld. Als in hun laatste jaar Cressida van een balkon valt â?? springt? â?? stopt de school de affaire in de doofpot. Kersti gaat terug naar huis, maakt haar opleiding af, vindt een man en lijkt het perfecte leven onder handbereik te hebben â?? maar de gebeurtenissen van die avond lopen als een rode draad door haar leven.
2015. Bijna twintig jaar na die noodlottige dag ontvangt een brief van Lille. In de brief werpt haar oude vriendin een ander licht op de avond van Cressidaâ??s val, en opent daarmee oude wonden. Want Kersti heeft altijd getwijfeld aan het â??officiëleâ?? verhaal van de school. De uitnodiging voor een schoolreünie is dan ook de perfecte aanleiding om terug te gaan naar Zwitserland en op zoek te gaan naar de antwoorden die ze nodig heeft om dit hoofdstuk in haar leven af te sluiten.

Joanna Goodman woont in Toronto met haar man en kinderen. Ze verdeelt haar tijd tussen het schrijven van romans en het runnen van een winkel. â??De reünieâ?? is haar debuut, en ontving lovende kritieken.

â??Dit boek raast door naar een verrassende ontknoping. Voor iedereen die geïntrigeerd wordt door kostscholen, geheime genootschappen en schandalen.â?? Kirkus Reviews

â??Een onweerstaanbaar mysterie gehuld in de doofpotcultuur van een eliteschool.â?? Booklist
Joanna Goodman woont in Toronto met haar man en kinderen. Ze verdeelt haar tijd tussen het schrijven van boeken en het runnen van een winkel.
PX9789026144141

Productspecificaties

Auteur
(7)
Joanna Goodman  
Medeauteurs
(23)
Joanna Goodman  
Vertaler
(27)
Martin Jansen in de Wal  
Originele titel
(29)
The finishing school
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Geheime genootschappen,   Misdaad en mystery: cosy mystery,   Moderne en hedendaagse fictie,   Ongewilde kinderloosheid: advies en kwesties,   Studentenleven,   Vertaalde fictie  
Fonds
(28)
De Fontein Romans & Spanning  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
09/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 140mm, 26mm
Pagina's
(8)
320
Druk
(30)
1
Nieuw product