Portret van een onbekend meisje

Aleksandr Skorobogatov

€ 19,73
€ 13,76 € 5,97 korting
Inclusief btw
roman, Skorobogatov, Aleksandr, Paperback
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

De zon scheen ongewoon fel op de dag dat Sasha haar voor het eerst ontmoette, dat staat hem jaren later nog helder bij. Ze speelden een spel met de andere buurtkinderen, maar elke herinnering daaraan verbleekt bij de indruk die Katia achterliet. De volgende ochtend wist Sasha niet hoe snel hij het klaslokaal uit moest rennen, en vloog direct naar haar huis - ze is alleen maar mooier geworden, hoe heeft ze dat in één dag voor elkaar gekregen?

De liefde slokt het tweetal op - ze geven zich volledig aan elkaar over. Aanvankelijk tot vertedering van hun ouders, maar al snel stuit het jonge stel op wat toelaatbaar is en wat verboden. Wanneer haar vader ontdekt dat Katia zwanger is, worden hun toekomstdromen ruw verstoord. De wereld die zij voor zichzelf creëerden, blijkt onacceptabel voor ouders, leraren en politieagenten in een land waar iedereen vóór alles de Partij moet volgen.

Portret van een onbekend meisje is een rauwe, zinderende geschiedenis van een eerste, even mooie als destructieve liefde, en tegelijk een harde afrekening met een regime dat mensen breekt, puurheid en onschuld straft en levens verwoest. Skorobogatov betovert zijn lezers met zijn unieke zinnelijke stijl, die de jeugdherinneringen van Sasha op bewonderenswaardige wijze tot leven doet komen.
PX9789059365759
2 Items

Productspecificaties

Auteur
(7)
Aleksandr Skorobogatov  
Medeauteurs
(23)
Aleksandr Skorobogatov  
Vertaler
(27)
Vermeulen, Rosemie  
Originele titel
(29)
Portret neznakomoj devotsjki
Genre
(10)
Literatuur  
Fonds
(28)
Cossee, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
21/05/2015
Uitgavejaar
(74)
2015  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 134mm, 32mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product