Ogentroost en andere verhalen

Antoon Erftemeijer

€ 27,50
Inclusief btw
Erftemeijer, Antoon, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 27 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 27 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,35.

Naast zijn werk als conservator Moderne Kunst van het Frans Hals Museum is Antoon Erftemeijer beeldend kunstenaar en publicist. Maar ook schrijft hij verhalen. Over kunst, religie, liefde en andere universele themaâ??s. Het zijn klassieke verhalen, met een plot. Ze spelen zich vaak af op romantische plekken â?? kloosters, oude huizen, bergdorpjes â??, maar schijn bedriegt. De hoofdrolspelers dragen duistere geheimen met zich mee, worden achtervolgd door hun verleden of belanden tegen hun wil maar gedreven door nieuwsgierigheid in raadselachtige situaties. De wereld van Erftemeijer is een wereld die je in eerste instantie goed kent, maar waarin de vertouwde werkelijkheid wordt ingehaald door vaak metafysische gebeurtenissen die door de heldere schrijfstijl volkomen vanzelfsprekend lijken. Wie zich laat meeslepen door de verhalen merkt dat er een nieuwe werkelijkheid ontstaat die als vanzelfsprekend een plek inneemt tussen alles waarmee wij vertrouwd zijn. Antoon Erfemeijer voegt een eigen stem toe in de traditie van schrijvers als Belcampo en Hubert Lampo.
Antoon Erftemeijer (1954) is als conservator Moderne Kunst verbonden aan het Frans Hals Museum. Op fictiegebied verschenen eerder van hem de verhalenbundel 'Het schetsboek van Spinoza' (1992) en de romans 'Dura Mater' (2004) en 'Een Halszaak in Haarlem' (
PX9789462263468

Productspecificaties

Auteur
(7)
Antoon Erftemeijer  
Medeauteurs
(23)
Antoon Erftemeijer  
Genre
(10)
Fictie  
Trefwoorden
(73)
antoon erftemeijer,   belcampo,   hubert lampo,   metafysische gebeurtenissen,   ogentroost  
Fonds
(28)
DATO  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
02/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
211mm, 136mm, 33mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product