Van foute goedmensen, nep-indianen, en de 116e minuut

Wim Spaans

€ 18,95
€ 17,81 € 1,14 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Piet van Paridon, geel hesje avant la lettre en behept met een afgrondelijk diepe afkeer van de zelfgenoegzame, steeds vaker voor zedenmeester spelende elite, ervaart het leven in â??Vorstelijkâ?? Baarn bepaald niet als een feest. Belaagd door neoliberale windbuilen, belevingsgoeroes, verbindingspredikers, riool ontstoppende mountainbikers, adeltuiten, ALS-groupies, hondenhaters, mensenmensen, Gutmenschen, en allerlei aanverwant proletentuig, is het voor de bipolaire held/antiheld van dit boek iedere dag opnieuw klein Leed met een grote L wat de pot schaft. Om je te verhangen! En dan hebben we het nog niet eens over voetbal gehad, over Andrés Iniesta en de fatale 116e minuut in Johannesburg: een wond die negen jaar na dato nog altijd niet helen wil. Onverbeterlijke fantast die hij is, blijft Piet op betere tijden hopen, maar hoeveel klein Leed kan een â??normaal mensâ?? eigenlijk verstouwen?

â??Je moet het maar kunnen: als volslagen nobody gehakt maken van een neoliberaal bolwerk dat zich bij de buitenwacht hondsbrutaal als â??Vorstelijk én Betrokkenâ? aanprijst. Wim Spaans kan en doet het! Waanzinnig goede verhalen waar de vileine humor vanaf spat; verhalen ook waarin de auteur zichzelf allerminst ontziet. Einfach Klasse!â??
- â?? Göttinger Volkszeitung

PX9789463386180

Productspecificaties

Auteur
(7)
Wim Spaans  
Medeauteurs
(23)
Wim Spaans  
Uitgavedatum
(32)
13/06/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
270
Druk
(30)
1
Nieuw product