De Perfecte Moeder

Esther Boek

€ 19,95
€ 18,75 € 1,20 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Nelleke en Helena zijn vrouwen die elk op hun eigen manier trachten te ontsnappen aan hun verstikkende verleden. Nelleke wil vluchten uit het armoedige bestaan dat ze van haar ouders erfde en zal daarvoor tot het uiterste gaan. Rijkeluiszoon Jacob lijkt de perfecte man om te manipuleren in een huwelijk dat haar rijkdom zal verzekeren. Alleen: maakt geld alles goed? Helena groeit op in een, voor de buitenwereld, perfect gezin. Maar is dat wel zo? Wat er achter gesloten deuren gebeurt, blijft lang verborgen. Wanneer haar moeder plots overlijdt, stort Helena's zorgvuldig gecreëerde wereldje in. De verstrekkende gevolgen van haar moeders dood, blijven haar voor de rest van haar leven achtervolgen. Hoe ontloop je immers het systeem waarin je opgroeide, als dat je nooit meer loslaat? De Perfecte Moeder is een aangrijpende roman over twee sterke vrouwen die niet kunnen ontsnappen uit de wereld waarin ze opgroeiden. Dit boek zal zowel de lezers van romans alsook de lezer die van wat meer spanning houdt, aanspreken.
Esther Boek (1967) is een Nederlandse auteur, geboren in de Brabantse gemeente Uden. Na een aangifte tegen haar zoon en zijn veroordeling, die later onterecht bleek te zijn, besloot ze hier een boek over te schrijven. Ze volgde opleidingen aan De Schrijve
PX9789082893991

Productspecificaties

Auteur
(7)
Esther Boek  
Medeauteurs
(23)
Esther Boek  
Genre
(10)
Fictie  
Thema
(64)
Verhalend thema: coming of age,   Verhalend thema: sense of place  
Trefwoorden
(73)
dochters,   moeders,   roman,   saga  
Fonds
(28)
Hamley Books (Bizzyby VOF)  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
14/04/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
211mm, 148mm, 35mm
Pagina's
(8)
64
Druk
(30)
1
Nieuw product