De Nachtwandelaar en andere verhalen

David Westling

€ 18,95
Inclusief btw
Westling, David, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

De Nachtwandelaar en andere verhalen bevat zestien literaire verhalen, waarin gewone stervelingen worden geconfronteerd met ongewone situaties en/of daarover vertellen.

In het titelverhaal staat een mysterieuze figuur centraal. Op een kerstavond in het verre verleden vertelt een vader zijn jonge gezin over diens geschiedenis.

In Barney's voor lunch wordt de hoofdpersoon door zijn collega's uitgedaagd tijdens zijn lunchpauze broodjes te halen bij Barney's. Ze geloven niet dat de reis die hij zegt te maken mogelijk is in dertig minuten.

Tijdens een nazomerse stortbui denkt een oude vrouw in De dag dat de regen viel terug aan een onvoorziene ontmoeting, vijfenveertig jaar eerder - de dag waarop haar leven en dat van haar gezin ingrijpend veranderde.

Vluchtauto verhaalt over een naïef meisje en haar gewelddadige vriend die na een overval meeliften met een oudere man. De chauffeur heeft echter zijn eigen motieven om zijn leven achter zich te laten.David Westling (1988) studeerde sociale wetenschappen en is gefascineerd door de menselijke aard en psyche. Thema's in zijn werk zijn de zoektocht naar vrijheid, het (nood)lot en de realiteit in haar vele verschijningsvormen. De Nachtwandelaar en andere verhalen is zijn debuut.


www.davidwestling.nl
PX9789089547088

Productspecificaties

Auteur
(7)
David Westling  
Medeauteurs
(23)
David Westling  
Genre
(10)
Fictie  
Fonds
(28)
Elikser B.V. Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
27/11/2014
Uitgavejaar
(74)
2014  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 145mm, 25mm
Pagina's
(8)
324
Druk
(30)
1
Nieuw product