Lokerse paardenworsten

De avonturen van Urbanus, Linthout, Willy, Paperback
6,99 €

Reserveer nu

PX9789002236334

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 6 punten die omgezet kunnen worden in een korting- en waardebon van 0,30 €.


Meer informatie

Er woedt een hevige oorlog in de Daknamse Bossen, de vliegen worden er in groten getale afgeslacht. Amedee kan het niet meer aanzien en trekt ten strijde! Intussen krijgt Cesar een enorme milieuboete en moet de familie Urbanus Tollembeek ontvluchten. Ze komen terecht bij de primitieve stam der Lokeraars...

Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 
  patrick vandendaele
  16-06-2009

  Het is weer wat, dit nummer van de fratsen van Urbanus. Het wordt zo ingewikkeld, maar daarom niet minder leuk, dat het bijna onmogelijk wordt om dit allemaal nog te kunnen beschrijven. Deze verhalen zijn zo dolkomisch en de plot is zo complex dat het niet meer samen te vatten valt. Deze keer zullen onze helden het op een ander moeten gaan zoeken, want ze moeten hun heimat ontvluchten omwille van een aantal problemen met de gemeente, waar een belangrijke boete boven hun hoofd hangt. En dit is natuurlijk een directe uitnodiging voor exotische avonturen... in een reeks van totaal krankzinnige gebeurtenissen en mensen die 'normaal' zijn voor de avonturen van Urbanus, en geheel krankzinnig voor de lezers van deze albums. (bron www.proxisazur.be)

  Schrijf uw recensie

  Lokerse paardenworsten

  Lokerse paardenworsten

  De avonturen van Urbanus, Linthout, Willy, Paperback