Miss Moeial

KAMPIOENEN, Leemans, Hec, Paperback
6,50 €

Reserveer nu

PX9789002236228

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 6 punten die omgezet kunnen worden in een korting- en waardebon van 0,30 €.


Meer informatie

Op een dag duikt een geheimzinnige nicht van Markske op. Ze heet Elvira en niemand heeft ooit eerder iets over haar gehoord. Een voor een maken de Kampioenen met haar kennis en leren ze haar onhebbelijke en bemoeizuchtige karakter kennen. Ze krijgt dan ook al snel de bijnaam MISS MOEIAL. Bij Fernand veroorzaakt ze grote rampen, bij Pascale en Maurice weet ze alles beter en ze slaagt er bijna in Xavier en Carmen uit elkaar te drijven. Pol en Doortje worden gek van haar. Wat bezielt het mens? Alleen Boma, die niet meer aan een vriendinnetje kan geraken, ziet haar wel zitten.


Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 
  patrick vdd
  13-04-2009

  Alsof het nog niet voldoende was om alle karakters van de leden van FC De Kampioenen onder de loep te hebben, moeten we nu nog een bijkomende figuur verwerken in de hoedanigheid van de nicht van Markske. Die doemt uit de niets op en komt op bezoek bij onze bekende helden. De opvang is er natuurlijk, maar Elvira heeft de onhebbelijkheid om zich met alles te moeien en op alles haar eigen visie en mening te geven. Niet voor niets begint deze Miss Moeial op de zenuwen van iedereen te werkenï?… De hechte band van de kampioenen komt zwaar onder druk te staan, en natuurlijk is er weer eentje die het anders ziet, nl. de heer Boma, die, mijn gedacht, wel degelijk iets ziet in dit knap figuurtje. Maar dit zal hij moeten bekopenï?… Weer een dolhilarisch stukje van de reeks rond de figuren van de bekendste en minst succesvolle ploeg die we in de laatste twintig eeuwen hebben gekend. Het blijven leuke verhalen, en de frisheid van de verhalen maakt dat ze blijven boeien en steeds opnieuw worden gelezen. (bron www.proxisazur.be)

  Schrijf uw recensie

  Miss Moeial

  Miss Moeial

  KAMPIOENEN, Leemans, Hec, Paperback