ADELAARS VAN ROME 01. EERSTE BOEK

ADELAARS VAN ROME, Marini, Paperback
9,95 €

PX9789067939874

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 9 punten die omgezet kunnen worden in een korting- en waardebon van 0,45 €.


Meer informatie

Nu Rome en de antieke Oudheid weer volop in de belangstelling staan van het grote publiek (zou een zekere televisieserie daar iets mee te maken kunnen hebben...), maakt Marini een geheel nieuwe reeks met als middelpunt het Romeinse keizerrijk. Deel één is een inleidend verhaal met alle ingrediënten van de beste avonturen: gevechten, intriges, rivaliteit, vriendschap en liefde... 743 ab urbe condita (11 voor Chr.) “Van alle stammen in het Rijk, zijn de Germanen het dapperst”, zou Drusus hebben gezegd. Hem was de delicate opdracht toevertrouwd om de onverzettelijke barbaren in Germania te onderwerpen. Na de veldslag ‘geeft’ vorst Sigmar zijn zoon Ermanamer aan de Romeinen als gijzelaar. Caesar laat de opvoeding van de jonge, langharige barbaar over aan zijn trouwe Titus Valerius Falco, die een zoon heeft van ongeveer dezelfde leeftijd. Deze Marcus kan ook wel een degelijke opvoeding gebruiken. De twee jongelui worden getraind door een voormalig legioensoldaat, en de opleiding is zwaar. De jongens worden onderworpen aan extreme beproevingen. Na verloop van tijd verandert de haat die de arrogante Romein en de koelbloedige Germaan elkaar toedragen in een intense vriendschap. Vooral wanneer ze samen de onweerstaanbare charmes van meisjes ontdekken... - Nieuwe serie, bestaande uit 4 delen. - Eerste scenario van Enrico Marini. - Een inleidend avontuur met als decor het oude Rome, aan het begin van de eerste eeuw. - Album in groot formaat.

Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 

  30-11-0002

  Een echte Marini! Zeer mooie meisjes. fantastisch die scene in dat bordeel.Mooie gevechten. Goeie karakters (bron www.proxisazur.be)

  Schrijf uw recensie

  ADELAARS VAN ROME 01. EERSTE BOEK

  ADELAARS VAN ROME 01. EERSTE BOEK

  ADELAARS VAN ROME, Marini, Paperback