Supercrash

de filosofe en de tijdbom, Darryl Cunningham, Paperback
21,00 €

PX9789082410709

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 21 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 21 punten die omgezet kunnen worden in een korting- en waardebon van 1,05 €.


Meer informatie

Dit opmerkelijke boek schetst een ontluisterend beeld van onze economische wereld en de crisis. In de welhaast sektarische beweging van filosofe Ayn Rand ontwikkelde haar protégé Alan Greenspan zijn vergaande ideeën over het vrije marktdenken, die uiteindelijk de wereld in rood zouden kleuren. Lees over de schokkende praktijken die grote banken bijna ongemoeid konden uitbouwen en hoe ze telkens weer een grotere sukkel vonden die hun producten met ingebouwde tijdbom kochten. De slotconclusie dat de politiek en de financiële sector twee handen op een buik zijn geworden en de vrije marktkrachten onbeheersbaar zijn geworden, wordt op een superieure wijze uitgewerkt. Hoed u alvast voor de volgende crisis.

Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 
  Marius Smallegoor
  04-11-2015

  Supercrash

  Supercrash, wat een verrassend stripboek! En ook prachtig kleurrijk uitgevoerd. Ik dacht al het nodige over de economische crisis te weten, maar dit boek maakt alles op een nieuwe manier zichtbaar en voelbaar. Aan het eind overheerst vooral ongeloof over hoe deze crisis zo vlak voor onze ogen kon plaatsvinden.
  Het verhaal is gebaseerd op grondige journalistiek. Het is bij vlagen dramatisch, cynisch en grappig en het belicht de hebberigheid en de zelfverrijking van individuen en banken. De tekeningen zijn bedrieglijk simpel en uiterst effectief waardoor de autoriteit van elke pagina spat.
  Dit boek is een absolute aanrader als je van economie, filosofie of politiek houdt, maar ook als je gewoon wilt weten waarom we met z’n allen op een nieuwe economische crisis afstormen.

  Schrijf uw recensie

  Supercrash

  Supercrash

  de filosofe en de tijdbom, Darryl Cunningham, Paperback