SUSKE EN WISKE 319. SUSKE DE RAT

SUSKE EN WISKE, Willy Vandersteen, Paperback
6,99 €

Ajouter au panier

PX9789002246838

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 6 points de fidélité. Votre panier totalisera 6 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 0,30 €.


En savoir plus

Suske krijgt een dagboek van zijn grootoom Cois Antigoon in handen. Daarin beschrijft deze hoe hij in 1914 als jonge knaap naar een Amsterdams internaat gestuurd werd terwijl zijn vader ging vechten in de Eerste Wereldoorlog. Cois wordt er al meteen goeie maatjes met de kleine Willemien. Samen komen ze in opstand tegen de strenge opvoedster Ina. Als Cois toevallig het geheim van Ina ontdekt, maakt ze hem het leven zodanig zuur dat hij besluit weg te vluchten. Op de dool in Amsterdam ontmoet hij Johnny, een volkse landloper. Deze vrolijke vriendschap eindigt echter in een lelijk verraad en voor hij het beseft, zit Cois diep in de problemen...

Fiche technique

 • Commentaires
 • Note 
  phoet@teleet.be
  27-12-2012

  Het verhaal is lichtjes geinspireerd op "siske de rat". bv. suske's vader is naar de oorlog moetyen trekken en suske wordt opgevoed in een strenge kostschool waar hij het huidig regime "ondermijnt","1 (bron www.proxisazur.be)

  Note 
  Hugo
  26-12-2012

  Ook tijdens de feestdagen mooi op tijd geleverd (bron www.proxisazur.be)

  Donner votre avis

  SUSKE EN WISKE 319. SUSKE DE RAT

  SUSKE EN WISKE 319. SUSKE DE RAT

  SUSKE EN WISKE, Willy Vandersteen, Paperback