In de kijker

 

NICK HORNBY // FUNNY GIRL

 

 DIRK DE WACHTER // LIEFDE

 Funny Girl Hornby, Nick, Paperback

Engeland, de swingende jaren zestig. Het land is volledig in de ban van de televisiecomedy, met name van die waarin Sophie Straw de hoofdrol speelt. Sophie is een voormalig schoonheidskoningin uit de provincie die maar één ding in het leven wil: de mensen aan het lachen maken. Achter de schermen hebben de cast en crew de tijd van hun leven. Maar als het script te veel op de werkelijkheid begint te lijken en de grenzen tussen feit en fictie dreigen te vervagen, worden ze allen geconfronteerd met een lastige keuze.

   

 

 Liefde Een onmogelijk verlangen, De Wachter, Dirk, onb.uitv.

Geef de liefde de status die ze verdient, weg van de Hollywoodiaanse nepparadijzen en wellnessweekends Geen enkel thema is zo vaak beschreven in literatuur, muziek en kunst als de liefde. Toch blijft de mens op zoek naar haar ware aard. We denken haar te kunnen definiëren en vatten maar merken steeds weer dat we tekortschieten. Liefde is ondoorgrondelijk maar levensnoodzakelijk.


 

   19,79 €  Koop nu!

   

    17,99 €  Koop nu!

 

   

 

 

 

 

 

 

PIETER ASPE // ZONDER VOORSCHRIFT

 

ALLES OVER EEN ONDERSCHAT ORGAAN

 Zonder voorschrift Aspe, Pieter, Ebook

Een vreemde, bijna karikaturale homejacking is de aanzet tot een reeks moorden, geregisseerd door een zekere John Bold. De mysterieuze Bold is een notoire liefhebber van vrouwelijk schoon die op een heel bijzondere manier met zijn opdrachtgevers communiceert. Wie is Bold en voor wie werkt hij? 

 

 

 De mooie voedselmachine Alles over een onderschat orgaan, Giulia Enders, Paperback

Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs samenhangen met overgewicht, depressie, alzheimer en allergieën. 
Giulia Enders heeft een vrolijk, open en informatief boek geschreven over de spijsvertering. Makkelijk te lezen, vol feiten, fabels, grapjes en de recentste wetenschappelijke inzichten. Haar doel is: iedereen meer kans geven op gezondheid. 

 

 

   17,99 €  Koop nu!

   

16,16 €  Koop nu!

 

   

 

 

 

 

 

 

NU TE RESERVEREN OP MUSIC.PROXIS.COM

 

 NU AL TE RESERVEREN  OP DVD.PROXIS.COM

 SONIC HIGHWAYS FOO FIGHTERS, CD

Om inspiratie op te doen voor hun nieuwe album maakten de Foo Fighters een bijzondere road trip door de V.S., waarbij 8 steden –die een bijzondere muzikale en culturele historie hebben- werden bezocht. In Seattle, Chicago, Austin, Nashville, Los Angeles, New Orleans, New York en Washington spraken zij met lokale legendes die veel aan die historie bijdroegen, en gebruikten deze conversaties als inspiratiebron voor een nieuwe song. In elke stad werd een song geschreven én opgenomen, met hulp van gastartiesten als Joe Walsh (L.A.), Gary Clark Jr. (Austin), Rick Nielsen (Chicago) en Zac Brown (Nashville).

 

 

 

Boyhood, (DVD) PAL/REGION 2 // W/ PATRICIA ARQUETTE, ELLAR COLTRANE MOVIE, DVD

BOYHOOD werd gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, en vangt tot in verbazingwekkend detail de jeugd van Mason. In een ontroerend coming-of-age verhaal zien we Mason voor onze ogen opgroeien van jongen tot man. We volgen ook zijn zus Samantha en hun gescheiden ouders. Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen.
Een prachtige en hartverwarmende ode aan het opgroeien, het familieleven, en het verstrijken van de tijd. Een instant klassieker die niemand onberoerd laat. 

 

16.99 €  Koop nu!

   

16,79 €  Koop nu!

 

   

 

Last articles All posts   RSS