Welkom op Proxis.com!

U was voordien klant van ProxisAzur.be?
U kunt hetzelfde e-mailadres gebruiken om u in te loggen maar uw wachtwoord moet u resetten via deze link. U krijgt dan een wachtwoord waarmee u kunt aanmelden op onze nieuwe shops. Nadien kunt u uw wachtwoord wijzigen. Wij wensen u veel shopplezier op Proxis.com!   

In de kijker

 

NIEUWE STRIPREEKS // J.ROM FORCE OF GOLD

 

 GOEDKOOPSTE BEVONDEN DOOR 'DE TIJD'

 Schaduw J. ROM, Force of Gold, Willy Vandersteen, Bruno de Roover, Hardcover

Force of Gold, is een update van de superheld Jerom die we allemaal kennen. De nieuwe stripreeks van Standaard Uitgeverij start met een cyclus van 3 albums. Op 26/11 is deel 1 "SCHADUW" te koop bij Proxis.com. 

Deel 2 en deel 3 verschijnen respectievelijk in het voorjaar en het najaar van 2015.

Paperback: J.ROM, Force of Gold, Schaduw

Hardcover: J.ROM, Force of Gold, Schaduw

   

 

 Oorlog en terpentijn Stefan Hertmans, Hardcover

"Oorlog en terpentijn is een oorlogsroman, een familiekroniek en een hartverscheurend liefdesverhaal", zo prees de jury de genrevermenging in het boek. "Maar Oorlog en terpentijn is ook een literair spiegelpaleis waar feit en fictie, realisme en surrealisme, beeld en verbeelding verstoppertje spelen met de lezer. Eindelijk heeft Vlaanderen zijn definitieve 'frontroman'."


 

   7,99 €  Koop nu!

   

    17,91 €  Koop nu!

 

   

 

 

 

 

 

 

PIETER ASPE // ZONDER VOORSCHRIFT

 

ALLES OVER EEN ONDERSCHAT ORGAAN

 Zonder voorschrift Aspe, Pieter, Ebook

Een vreemde, bijna karikaturale homejacking is de aanzet tot een reeks moorden, geregisseerd door een zekere John Bold. De mysterieuze Bold is een notoire liefhebber van vrouwelijk schoon die op een heel bijzondere manier met zijn opdrachtgevers communiceert. Wie is Bold en voor wie werkt hij? 

 

 

 De mooie voedselmachine Alles over een onderschat orgaan, Giulia Enders, Paperback

Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs samenhangen met overgewicht, depressie, alzheimer en allergieën. 
Giulia Enders heeft een vrolijk, open en informatief boek geschreven over de spijsvertering. Makkelijk te lezen, vol feiten, fabels, grapjes en de recentste wetenschappelijke inzichten. Haar doel is: iedereen meer kans geven op gezondheid. 

 

 

   17,99 €  Koop nu!

   

16,16 €  Koop nu!

 

   

 

 

 

 

 

 

NU UIT OP MUSIC.PROXIS.COM

 

 NU OP DVD.PROXIS.COM

 SONIC HIGHWAYS FOO FIGHTERS, CD

Om inspiratie op te doen voor hun nieuwe album maakten de Foo Fighters een bijzondere road trip door de V.S., waarbij 8 steden –die een bijzondere muzikale en culturele historie hebben- werden bezocht. In Seattle, Chicago, Austin, Nashville, Los Angeles, New Orleans, New York en Washington spraken zij met lokale legendes die veel aan die historie bijdroegen, en gebruikten deze conversaties als inspiratiebron voor een nieuwe song. In elke stad werd een song geschreven én opgenomen, met hulp van gastartiesten als Joe Walsh (L.A.), Gary Clark Jr. (Austin), Rick Nielsen (Chicago) en Zac Brown (Nashville).

 

 

 

Boyhood, (DVD) PAL/REGION 2 // W/ PATRICIA ARQUETTE, ELLAR COLTRANE MOVIE, DVD

BOYHOOD werd gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, en vangt tot in verbazingwekkend detail de jeugd van Mason. In een ontroerend coming-of-age verhaal zien we Mason voor onze ogen opgroeien van jongen tot man. We volgen ook zijn zus Samantha en hun gescheiden ouders. Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen.
Een prachtige en hartverwarmende ode aan het opgroeien, het familieleven, en het verstrijken van de tijd. Een instant klassieker die niemand onberoerd laat. 

 

16.99 €  Koop nu!

   

16,79 €  Koop nu!

 

   

 

Last articles All posts   RSS