Levering en Gratis Verzending

GRATIS VERZENDING VANAF 30€* VOOR LEVERINGEN NAAR BELGIË EN NEDERLAND.

Gratis verzending geldt niet voor levering naar landen buiten België en Nederland* en voor bestellingen onder rembours.
Geldig vanaf aankoopbedrag van minimum 30€ exclusief verzendkosten.
U moet ingelogd zijn om van de gratis verzending gebruik te kunnen maken.

Wanneer krijg ik mijn pakje geleverd?

Bij elk artikel staat een beschikbaarheidstermijn.

Elke levertermijn is indicatief voor leveringen in België.
Voor Nederland neemt  u best 1 dag extra levertijd in acht.  
Voor bestellingen vanuit andere landen  moet u rekening houden met een iets langere levertijd.

Het is mogelijk dat de termijn wordt aangepast als een artikel uitverkocht blijkt te zijn. Deze termijn is een richtlijn waar wij ons zo strikt mogelijk proberen aan te houden. Het kan echter zijn dat een andere klant net het laatste stuk heeft besteld waardoor de levertijd iets kan oplopen. Gelieve er  rekening mee te houden dat de status op de website een momentopname is. Het kan gebeuren dat na bestelling een leverancier zonder voorraad valt of het artikel 'uitverkocht' verklaard wordt. De productstatus wordt dan zo snel mogelijk aangepast. Indien het artikel niet kan geleverd worden, ontvangt u van ons een mail met verdere instructies.

Wij streven er naar om alle beschikbare boeken in België en Nederland aan te bieden. We hebben helaas niet alle artikels in voorraad.  Om u zo goed mogelijk te informeren rond de levertijd van uw pakketje vindt u hieronder meer informatie over onze levertijden. 


In Voorraad
Voor 15u30 besteld, volgende werkdag bij u thuis
Artikels die op stock staan worden binnen de 24 uur verzonden. Heeft u uw bestelling voor 15u30 geplaatst, dan worden deze de volgende werkdag geleverd. Taxipost van bPost draagt hier zorg voor. Voor alle andere landen moet u rekenen op een iets langere wachttijd.    


In voorraad

Voor 15u30 besteld, volgende werkdag bij u thuis *met express levering door Post NL

Deze worden rechtstreeks geleverd van bij onze leveranciers. Heeft u uw bestelling voor 15u30 geplaatst, dan worden deze de volgende werkdag geleverd indien u koos voor express levering door Post NL.


Nog niet verschenen
Wordt verwacht op ...
Het kan dat u in uw bestelling producten hebt opgenomen die nog niet verschenen zijn of in herdruk zitten. Deze artikelen heeft u dan alvast gereserveerd door uw bestelling en worden automatisch naar u verzonden van zodra de uitgever het (nieuwe) artikel beschikbaar stelt. De vermoedelijke verschijningsdatum staat op de site onder voorbehoud van wijzigingen door de uitgever.


Levertijd ca. (aantal werkdagen)
Leverkans: ...%
Artikels die wij niet in stock hebben kondigen wij aan met bovenstaande vermelding, deze levertijd is dus afhankelijk van de gemiddelde levertijd van onze leverancier. Wij proberen rekening te houden met de ervaring die wij hebben met onze leveranciers in het verleden en schatten zo ook de leverkans in.

De vermelding geldt voor verzendingen binnen België. Voor een verzending naar Nederland moet u nog een extra dag bijrekenen. Voor bestellingen naar andere landen moet u een langere levertijd aanrekenen. 


Nog niet verschenen 
Deze status geven wij aan wanneer een artikel nog niet verschenen is of in herdruk is.


Niet leverbaar/uitverkocht 
Wanneer een artikel niet op stock is of niet meer beschikbaar wordt deze status weergegeven.  


Tijdelijk niet leverbaar 
Herdruk in overweging
Levertijd: Onbekend 
Leverkans: ...% 
Producten met deze vermelding hebben mogelijk een langere levertijd. Wij krijgen deze status door van onze leveranciers wanneer zij een herdruk in overweging nemen. Dit wil zeggen dat er in vele gevallen nog geen nieuwe herdrukdatum bekend is en dat wij moeten wachten op meer informatie. Van zodra deze informatie doorkomt, wordt de bestelling doorgezet en geleverd. Wij kunnen hier helaas geen exacte leverdatum plaatsen. 


Tijdelijk niet leverbaar 
Wordt verwacht op ...
Het kan dat u in uw bestelling producten hebt opgenomen die tijdelijk niet leverbaar zijn maar waar wij wel een nieuwe datum voor kennen. Deze artikelen heeft u dan alvast gereserveerd door uw bestelling en worden automatisch naar u verzonden van zodra de uitgever het artikel opnieuw beschikbaar stelt. De vermoedelijke verschijningsdatum staat op de site onder voorbehoud van wijzigingen door de uitgever.

 

 

Hoe kan ik mijn bestelling laten leveren?

 Ik woon in België.

- Ik kies voor een thuislevering door de Belgische Post.
- Ik kies voor verzending onder rembours. (Geen gratis verzending mogelijk)

Ik kies voor verzending onder rembours.

U betaalt het verschuldigde totaalbedrag aan de postbode. Rembours pakketten worden alleen overdag op werkdagen aangeboden. Als u niet thuis bent wanneer de postbode langs komt dan krijgt u een bericht in uw brievenbus waarmee u het pakket in uw postkantoor kunt gaan afhalen of kunt laten doorsturen naar uw werkadres. Opgelet: Dit is enkel geldig binnen België. Deze dienst wordt verzorgd door de Belgische post. Uw pakket wordt door hen geleverd bij u thuis waarbij u contant betaald aan de postbode bij levering. Het verschuldigde bedrag vindt u terug in uw bevestigingsmail van uw bestelling, dus hou het geld contant klaar als de postbode langskomt. Wanneer u onder rembours bestelt, wordt een supplement van 6,5 € aangerekend bovenop de normale portkosten. Als een deel van uw bestelling niet kon geleverd worden en achteraf nagestuurd wordt, dan wordt dit gratis bezorgd.

Ik woon niet in België.

Voor verzendingen buiten België doen wij beroep op een aantal leveringsdiensten die uw bestelling bij U thuis afleveren. Wij maken gebruik van de meest performante logistieke partners als oa TGP, Selektvracht, DHL.

 

Via bpost:


 

Leveringstermijnen van de Post :


bPost garandeert in België een levering op de werkdag na verzending. De Nederlandse Post garandeert een gemiddelde levering 2,2 werkdagen na verzending. Pakjes naar andere landen worden geleverd tussen de 2,1 en 6,3 werkdagen na verzending. De status van uw bestelling kan u steeds opvolgen via uw account. Hebt u nog geen account kan u de link activeren die in de bevestigingsmail zit die u ontving na het afronden van uw bestelling. De Post garandeert in België een levering de werkdag na verzending De Nederlandse Post garandeert een gemiddelde levering 2,2 werkdagen na verzending. Pakjes naar andere landen worden geleverd tussen de 2,1 en 6,3 werkdagen na verzending.

Verzendingen in België worden door de Belgische Post de volgende werkdag uitgeleverd. Mocht u na drie werkdagen nog niets ontvangen hebben, ondanks ons mailbericht van verzending, kan u steeds contact opnemen met de klantendienst van bPost / Taxipost op het nummer 022 / 012345, met uw postbode of buur. Pakjes die niet in de brievenbus geraakten kan u steeds in een kantoor van bPost gaan afhalen. De postbode laat hierover bericht na. Deze pakjes worden meestal 2 weken in uw plaatselijke kantoor bewaard. Woont u in België dan kunt u gebruik maken van de Track & Trace van bPost.In uw verzendingsmail vindt u de link naar de website van bPost, waarlangs u te weten komt waar uw pakje momenteel is. Klanten in het buitenland kunnen spijtig genoeg geen gebruik maken van deze service.

 

Wat kost het mij om mijn pakje thuis geleverd te krijgen? (portkosten)

Ik woon in België.

Ik kies voor een thuislevering door de Belgische Post.
Aankopen vanaf 30€ worden gratis verzonden. Bij een elektronische betaling (via kredietkaart of debetkaart) wordt bij bestelling van één product een forfait aangerekend van 2.06 €. Per bijkomend product betaalt u 0,20 €. Als een deel van uw bestelling niet kon geleverd worden en achteraf nagestuurd wordt, dan wordt dit gratis bezorgd.

Voor bestellingen onder rembours is gratis verzending niet mogelijk. Er wordt steeds 6.50€ extra aangerekend bovenop de gewone transportkosten.

Ik woon in Nederland.

Aankopen vanaf 30€ worden gratis verzonden. Bij een elektronische betaling (via kredietkaart of debetkaart) wordt bij bestelling van één product een forfait aangerekend van 2.60 €. Per bijkomend product betaalt u 0,20 €. Als een deel van uw bestelling niet kon geleverd worden en achteraf nagestuurd wordt, dan wordt dit gratis bezorgd. 

Ik woon in de EU.

Bij een elektronische betaling (via kredietkaart) wordt bij bestelling van één product een forfait aangerekend van 5,30 €. Per bijkomend product betaalt u 0,2 €. Als een deel van uw bestelling niet kon geleverd worden en achteraf nagestuurd wordt, dan wordt dit gratis bezorgd.

Ik woon buiten de EU.

Bij een elektronische betaling (via kredietkaart) wordt de bestelling bij U thuis geleverd voor een forfait van:
- voor Noord-Amerika: 15€
- voor Azië:   15€
- voor Afrika: 15,9€
- voor Oceanië: 50€
- voor Zuid-Amerika: 15€
- voor Europe (buiten E.U.): 9,96€
- voor Centraal Amerika/Antillen: 15€

Per bijkomend product betaalt u 0,2 €. Als een deel van uw bestelling niet kon geleverd worden en achteraf nagestuurd wordt, dan wordt dit gratis bezorgd.

 

 

Hoe word ik op de hoogte gesteld dat mijn pakje verzonden wordt?

Bevestiging van verzending van je bestelling:

Wanneer uw bestelling wordt verzonden, berichten we U op de dag van verzending. Op deze manier kan U het pakje in de eerstvolgende dagen thuis verwachten of op uw gekozen postpunt afhalen.
Woont u in België dan kunt u gebruik maken van de Track & Trace van bPost. De link naar de website van bPost, om te weten waar uw pakje momenteel is, kunt u terugvinden in deze verzendingsmail. Klanten in het buitenland kunnen spijtig genoeg geen gebruik maken van deze service.
In bijlage van dit bericht ontvangt U tevens de factuur in bijlage, op voorwaarde dat U in de adresgegevens uw BTW-nummer hebt ingevuld bij de afhandeling van uw bestelling.
Indien U gekozen heeft voor rembours, vindt U tevens het bedrag terug dat U contact moet betalen aan de postbode bij aflevering van uw bestelling.

 

Ik ben verhuisd, waar kan ik mijn nieuwe adres opgeven?

Bestelling al geplaatst.
Ga naar "Mijn adressen"

Nieuwe bestelling plaatsen.
U logt in en plaatst een bestelling op de gebruikelijke manier, op de pagina met uw persoonsgegevens kan u zelf alle nodige veranderingen aanbrengen.

Ik heb een nieuw e-mailadres, hoe laat ik jullie dit weten?

Omwille van veiligheidsredenen moet u een nieuwe account aanmaken en uw adresgegevens opnieuw invoeren.

Ik heb betaald maar heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Wat kan ik doen?

Vooreerst kan U checken in uw bestelhistoriek wat de status is van uw bestelling. Dit kan via uw accountcode. Indien u nog geen account en wachtwoord hebt aangemaakt, kan u de link activeren die zit in de mail die u ontving na bevestiging van ontvangst van uw order.

Steeds kan U op de site terecht om de beschikbaarheidsinformatie te raadplegen. Als uw bestelling bestaat uit meerdere producten met verschillende beschikbaarheidsstatussen, hou er dan rekening mee dat er drie dagen gewacht wordt vooraleer uw bestelling wordt verzonden. Dit om een zo maximaal aantal producten in de levering te kunnen garanderen. Producten die niet meegenomen kunnen worden in de eerste levering, worden nadien gratis nagestuurd.
 

Mijn pakje werd niet geleverd, wat moet ik doen?

Ondanks de bevestigingsmail dat uw pakje vertrokken is, heeft u na 14 dagen nog steeds niets ontvangen. We raden u aan uw plaatselijk postkantoor te contacteren om na te gaan of uw pakje zich daar bevindt. U kan best uw buren vragen of ze het pakje niet in ontvangst genomen hebben.

 Als u na 30 dagen geen mail van ons ontving dat wij het pakje teruggestuurd kregen, dan kan u uw adres mailen zodat we kunnen nagaan of het niet eerder verkeerd werd doorgegeven. Vergeet niet uw ordernummer, klantennummer, de datum van betaling en het bedrag te vermelden.
 

Mijn pakje werd beschadigd afgeleverd. Wat nu?

Ondanks al onze zorgen is er toch iets fout gelopen bij de Post.

U neemt contact op met onze klantendienst via het contactormulier waarbij u de beschadiging zo duidelijk mogelijk omschrijft. Wij bezorgen u daarop de retourinstructies met verpakkingslabel.
 

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen of een artikel dat ik niet besteld heb, wat doe ik?

Onze verontschuldigingen, dit was uiteraard niet de bedoeling. U neemt contact op met onze klantendienst via het contactormulier waarbij u omschrijft wat er precies is misgelopen met uw pakket. Wij bezorgen u daarop de retourinstructies met verpakkingslabel en sturen u zo snel mogelijk uw bestelling op. Als dit niet mogelijk is dan krijgt u via e-mail een tegoedbon. De waarde van deze bon komt overeen met uw tegoed, verhoogd met een leuk extraatje. De tegoedbon wordt pas aangemaakt nadat uw bestelling helemaal is afgehandeld. U kan de bon gebruiken bij uw eerstvolgende bestelling op deze site.
 

Ik heb betaald en kreeg nadien een bericht dat de bestelling geannuleerd werd.

Ondanks onze zorgvuldige planning kan het uitzonderlijk gebeuren dat uw bestelling wordt geannuleerd. Wij zijn niet in het bezit van bankgegegevens van klanten die met een debetkaart (Bancontact, PayPal of iDEAL) betaalden en kunnen dan ook geen terugbetaling doen op uw bankrekening. Om dit te compenseren, sturen we u een e-mail met een tegoedbon. De waarde van deze bon komt overeen met uw tegoed, verhoogd met een leuk extraatje. In uw winkelmandje vult u deze code in bij 'tegoedbon of korting' en u activeert hem. Uw korting wordt meteen afgetrokken van de aankoopwaarde, exclusief portkosten. De aankoopwaarde zal dus minstens het bedrag van de korting moeten zijn. Let wel op, deze code is uniek. Wanneer uw bestelling om de één of andere reden afgebroken wordt, wordt deze code als gebruikt beschouwd. In dat geval kunt u de heractivatie hier aanvragen. U kiest als onderwerp 'cadeaubonnen'. Wenst u echter geen gebruik te maken van deze tegoedbon, dan kunt u de terugbetaling van uw aankoopbedrag hier aanvragen. U kiest in het onderwerp 'terugbetaling' en vult alle gegevens in. Het extraatje vervalt dan.

Mijn pakje is onvolledig. Wat nu?

Bij ontvangst van een niet-beschadigd pakje blijkt dat niet alle artikelen in de bestelling zitten. Controleer eerst met de leverbon op de artikelen kloppen met de aangegeven artikelen. Onderaan de bestelbon vindt U de andere artikelen van uw bestelling. Ofwel werd dit artikel geannuleerd in uw bestelling omdat het niet meer beschikbaar is, ofwel is het artikel in bestelling en wordt dit gratis nageleverd van zodra het beschikbaar is. Titels die niet in voorraad zijn en oude of unieke titels worden soms minder vlot geleverd door de uitgevers. Wij vragen hiervoor begrip. Naar gelang de uitgever kan de levertijd oplopen tot maximaal 1 maand ('artikelen op bestelling'). Als uw bestelling een combinatie is van 'stockartikelen' en 'artikelen op bestelling', zullen de stockartikelen reeds verzonden worden.

 

 

Mijn pakje heeft leverstatus "verzonden op ..." maar waar is het nu?

Woont u in België dan kunt u gebruik maken van de Track & Trace van bPost. De link naar de website van bPost, om te weten waar uw pakje momenteel is, kunt u terugvinden in uw verzendingsmail. Klanten in het buitenland kunnen spijtig genoeg geen gebruik maken van deze service. De klantendienst kan u hierbij ook niet helpen daar deze mogelijkheid niet wordt aangeboden door Post International noch door de Nederlandse Post. Het heeft dus ook geen zin hiervoor klantenservice te contacteren.