Warehouse 13 - Seizoen 1, (DVD) PAL/REGION 2-BILINGUAL

TV SERIES, DVDNL
18,39 €

PX5050582747195

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 18 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 18 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,90 €.


Meer info

Nadat ze het leven van de President hebben gered, komen twee topagenten van de Geheime Dienst plotseling terecht in Warehouse 13, een gigantische, ultrageheime opslagplaats in een onherbergzame uithoek van Zuid-Dakota.

In de opslagruimte bevindt zich elk vreemd voorwerp, mysterieus overblijfsel, fantastisch object en bovennatuurlijk souvenir dat de Amerikaanse regering ooit verzameld heeft. Agent Pete Lattimer - de nonchalante improvisator - en Agente Myka Bering - de rigoureuze procedurefreak - moeten in opdracht van hun excentrieke nieuwe baas Artie Nielsen geruchten natrekken van bovennatuurlijke en paranormale verschijnselen. De voorwerpen die ze daarbij op de kop tikken, zullen veilig bewaard worden in Warehouse 13.

Warehouse 13 is een ouderwets meeslepende avonturenserie boordevol hypermoderne snufjes en eeuwenoude artefacten... tijdloos entertainment voor elke liefhebber van actie en mysterie.

Deze vierdelige boxset archiveert netjes alle afleveringen van Seizoen 1. "Snag it, bag it and tag it!"

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Warehouse 13 - Seizoen 1, (DVD) PAL/REGION 2-BILINGUAL

    Warehouse 13 - Seizoen 1, (DVD) PAL/REGION 2-BILINGUAL

    TV SERIES, DVDNL