Aspe - Seizoen 8, (DVD)

TV SERIES, DVDNL
7,69 €

PX8715664101827

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 7 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,35 €.


Meer info

In het nieuwe, achtste Aspe- seizoen wacht nieuwkomer Jelle Cockx de taak om de leegte die Neels nalaat waardig op te vullen. Inspecteur Carine Neels gooide ontredderd de handdoek in de ring nadat ze met de ontvoering van haar dochtertje haar grootste nachtmerrie beleefde in de ontknoping van seizoen 7. De nieuwe gedreven inspecteur laat een frisse wind door het team van hoofdinspecteur Pieter Van In waaien en wordt aangesteld als de nieuwe compagnon van Smeekens . Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen wisten we al lang, maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen?

Productgegevens

 • Commentaar
 • Kwaliteit 
  Rob Bosch
  24-05-2013

  Elke keer weer verrassend als een van de personages "uit de serie" geschreven wordt zoals nu Neels. De reactie van Van In is bijna voorspelbaar, het is geen man die van veranderingen in zijn team houdt. Wat mij betreft komen er nog zeer vele afleveringen. (bron www.proxisazur.be)

  Kwaliteit 
  Bernd Hoge
  01-01-2013

  Still going strong! (bron www.proxisazur.be)

  Kwaliteit 
  theo swolfs
  11-12-2012

  zeer goede vlaamse politieserie, hopelijk blijven e verder gaan, de moeite waard (bron www.proxisazur.be)

  Schrijf uw recensie

  Aspe - Seizoen 8, (DVD)

  Aspe - Seizoen 8, (DVD)

  TV SERIES, DVDNL