Jeff Wayne - War of the world concert, (DVD)

JEFF WAYNE, DVDNL
7,99 €

PX5050582962338

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 7 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,35 €.


Meer info

In 1978 componeerde en produceerde Jeff een van de meest grensverleggende en populaire muziekstukken aller tijden. In 2006 oogstte Jeff Wayne’s Musical Version of The War of the Worlds zowel bij pers als publiek grote lof voor zijn innoverende combinatie van muziek, technologie en live uitvoeringen.

Vandaag in 2013, ziet een nieuwe productie het daglicht, toepasselijk The New Generation gedoopt. De combinatie van een absolute sterrencast - met o.a. Liam Neeson, Marti Pellow, Jason Donovan, Ricky Wilson, Will Stapleton en Kerry Ellis met verbluffende nieuwe 3D-holografieën en een meer dan 10 meter hoge Martiaanse vechtmachine, levert een ongezien muzikaal en multimediaal spektakel op. Jeff Wayne’s Musical Version of The War of the Worlds werd live opgenomen in de O2 Arena in Londen en is een show die je onder geen beding mag missen!

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Jeff Wayne - War of the world concert, (DVD)

    Jeff Wayne - War of the world concert, (DVD)

    JEFF WAYNE, DVDNL