Bibi & Tina 7, (DVD) CIRCUSPONY/MYSTERIEUZE STANDBEELD

CHILDREN, DVDNL
6,92 €

PX8717344752572

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 6 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,30 €.


Meer info

- De circuspony:
Circusdirecteur Rondelli vraagt Bibi een heksenvoorstelling te doen in plaats van circuspony Snoopy. Want Snoopy kan niet optreden omdat hij kreupel is. Bibi’s voorstelling is zeer succesvol en Rondelli vraagt haar om nog meer voorstellingen te doen, tot hij een nieuwe sensationele act heeft gevonden. Bibi weigert. Als Rondelli ziet dat Snoopy weer hersteld is, wil hij hem terug. Maar Bibi, Tina en Alex willen Snoopy ook graag houden. Daarom helpen ze Eva Rondelli, de dochter van de circusdirecteur, bij een sensationele prinsessenact met paarden. Eva heeft in het geheim geoefend, maar haar vader heeft haar nog geen toestemming gegeven.

- Het mysterieuze standbeeld:
Bibi en Tina racen naar het kasteel Falkenstein. Baron van Oxen is daar ook op bezoek. Hij heeft een oud document gevonden waarop staat dat hij de eigenaar is van de paardenboerderij. Alexander kan het niet geloven. Hij wil zijn zwarte paard Maharadja voor geen goud kwijtraken. Bibi en Tina kunnen Maharadja in veiligheid brengen, maar Falko van Falkestein ontdekt in de familiegeschiedenis dat Baron van Oxen gelijk heeft.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Bibi & Tina 7, (DVD) CIRCUSPONY/MYSTERIEUZE STANDBEELD

    Bibi & Tina 7, (DVD) CIRCUSPONY/MYSTERIEUZE STANDBEELD

    CHILDREN, DVDNL