Smurfen - Een smurfige vondst, (DVD) BILINGUAL // SCHTROUMPFEMENT BIEN TROUVE

SMURFEN, DVDNL
7,79 €

PX5412012167384

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 7 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,35 €.


Meer info

- Een robotsmurf:
Knutsel heeft een robot ontworpen die alle klusjes moet opknappen. Maar Brilsmurf heeft ermee geknoeid en Robotsmurf verlaat het dorp. Hij komt terecht in een kasteel. Daar overtuigt hij een jonge prins om naar het smurfendorp te gaan en de Smurfen om hulp te vragen om zo zijn koninkrijk terug te winnen van zijn boosaardige tante.

- Wie verspilt, versmurft:
Oogsten en eten maken neemt veel tijd in beslag voor de Smurfen. Maar Knutsel heeft een machine uitgevonden die dit allemaal zal oplossen. Jammer genoeg zijn er ook nadelen verbonden aan deze prachtige uitvinding �

- Smurfomatische smurfolator:
Gargamel heeft weer een nieuw plan om de Smurfen te pakken te krijgen. Hij strooit in het bos de zaadjes van een rare plant, waarin de Smurfen zeker verstrikt zullen raken. Maar Knutsel brengt gelukkig redding met zijn smurfomatische smurfolator.

- Smurfmobiel heeft toekomst:
Knutsel heeft alweer een nieuwe uitvinding: de smurfmobiel. Elke Smurf krijgt zijn op maat gemaakt voertuig en ze genieten allemaal van hun ritje. Maar dan strooit Gargamel roet in het eten.

- Plaatjes smurfen:
Schildersmurf is niet opgezet met de nieuwste uitvinding van Knutsel. De smurfomatische plaatjesmaker is een apparaatje dat snel portretten maakt en dat is veel handiger dan ze te schilderen met een penseel. Maar wanneer Gargamel luchtfoto’s van het smurfdorp in handen krijgt, wordt de uitvinding plots heel gevaarlijk.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Smurfen - Een smurfige vondst, (DVD) BILINGUAL // SCHTROUMPFEMENT BIEN TROUVE

    Smurfen - Een smurfige vondst, (DVD) BILINGUAL // SCHTROUMPFEMENT BIEN TROUVE

    SMURFEN, DVDNL