Paardenfilms, (DVD) PAL/REGION 2 // 3 MOVIES

MOVIE, DVDNL
7,69 €

PX8717344751384

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Proxis punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 7 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,35 €.


Meer info

- MISSISSIPPI IS VAN MIJ:
Emma kan het bijna niet geloven: van haar oma Dolly krijgt ze een echt paard! Ze heet Mississippi, en het is het paard van de oude meneer Clipperbush, die net overleden is. Oma heeft eigenlijk al veel te veel dieren op haar boederij, maar anders wordt het paard verkocht aan de slachter, en dat kan ze niet laten gebeuren natuurlijk. Maar dan wil de neef van Clipperbush het paard plotseling terug hebben, en hij doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Er valt een dreigbrief op de mat en Dolly's honden worden ontvoerd.

- KLARA:
Na de scheiding verhuist Klara met haar moeder naar een klein dorpje. De meeste meiden in Klara's klas rijden paard. Om erbij te horen vertelt Klara dat ze heel goed kan paardrijden en schrijft ze zich in voor een wedstrijd. Alleen heeft ze nog nooit op een paard gezeten...

- COMING HOME:
De 15-jarige Ida woont in de stad met haar moeder. Ze is blij met haar leven als fashion blogger. Op een dag besluit de moeder van Ida dat ze gaan verhuizen naar het noorden van Noorwegen. Ze vindt haar nieuwe leven op het platteland verschrikkelijk. De bewoners daar zijn in haar ogen vies, zonder gevoel voor stijl en fashion. Ida kan ook niet begrijpen dat haar leeftijdsgenoten paarden belangrijker vinden dan kleding en make-up. Ida ziet maar één uitweg; weglopen.

Productgegevens

  • Commentaar
  • Schrijf uw recensie

    Paardenfilms, (DVD) PAL/REGION 2 // 3 MOVIES

    Paardenfilms, (DVD) PAL/REGION 2 // 3 MOVIES

    MOVIE, DVDNL